Sakar och ting förändras..

Hur kommer det sig att jag saknar dig mer än någonsin??


It´s over now

igår kom beskedet att jag och viktor splittras upp. Hela kvällen bestod av att prata med familjen och vännerna!!! Tack för att ni står upp där för mig! Det värmer enormt... Spelar ingen roll om jag pratade med er eller inte, jag var bara glad av att höra att ni finns där för mig!

Idag träffade jag viktor en stund för att prata igenom de hela. kom fram till av det "bästa" var att vara vänner..
För mig kommer hela "vän relationen"  var helt fuck up.. Visst, jag är glad av jag ha han som en vän.. Men för mig känns allt helt konstigt.. Verka bara jag som känner så. Visst, det är helt okej att ringa, sms och snacka över msn. Men att träffa varandra som "vänner" känns fel. Det är för att jag har aldrig sett dig som min "kompis". jag har alltid sett dig som min pojkvän och det kommer kännas mega konstigt att träffa dig när man inte kan krama, pussa, mysa, helt enkel vara nära dig...  Men det är ett val som jag måste acceptera!

jag känner att jag inte riktigt ha orken att prata om detta! så det är därför jag skiver va som ha hänt så ni vet om det! så slipper jag dra samma sak om och om igen!

Puss&kram

Ps. Du är inte värdelös!

Brunett ;)

Det var ett tag sedan jag bloggade, men nu är jag igång igen.
Skolan har varit helt okej idag, inte så många lektione så det har varit lugnt.
Hela helgen framför mig och nyss fick jag ett samtal från tränaren som ville att jag skulle vara med på cupen imon. kommer lite inpå tycker jag. och jag som inte har tränat ett dugg liskom... känner att jag inte är så sugen på att spela cup när man inte ens ha tränat så mycket. men nu har jag sagt ja, så då får jag ställa upp.
Igår fick jag en konstig idé att jag skulle färga håret brunt! Det blev verkligen bra måste jag säga!



Ha en goé fredag!!!
Puss&Kram

35 grader!

Nu sıtter jag på hotellet och det är sjukt skönt här nere i Alanya! Har varit vıd havet varje dag och shoppat varenda kväll. Nu ikvall ska vi äta lite och shoppa så klart!! Måste faktist säga att jag saknar lite sverige (la famillia). Men kommer ju hem snart!!!
Hadet Lika bra som jag har det här i turkiet!
Och Viktor hälsar!
Puss&Kram
Martina

Skola i morgon

Skola imongon ja. Ska bli trögt att stiga upp tidigt, är liksom inte så varn vid det när man ha sommarlov .. Tss
Idag stack jag och syrra ner i byn, båda fick ett stort sug av godis! Och sen blev det några avsnitt av gossip girl för oss båda! alltid lika trevligt.!
Imon är det mycket att göra, både skolan, in på baken och växla pengar, sätta in penga på kortet, in på apoteket (köpa huvudverkstabletter), köpa vitt nagellack och sist men inte minst, packa ner de sista sakerna! Sen är det vara till att åka! Gött!

P&K


3 Days left!

Nu börjar det dra ihop sig, och det börja jag märka av nu! Idag har jag bara tvättat de kläder som jag ska ha med mig, jag har till och med gjort en lista över saker som jag ska ha med mig, så jag inte glömmer något!  Shit va nervös jag är, fast jag se mer fram emot det. Kändes som den dagen adrig skulle kommma, och sen helt plötsligt är den här! Weii!

Systrana Karlsson

Idag beslöt jag och syrran att vi skulle trippna ner till byn ett tag. Jag behövde sticka ner till Ikea och hitta några små låder som jag kan lägga alla mina småsaker. Men jag hittade ingen som va snygg, och dessutom va alla lågorna för stora.Efter ett tag var vi lite smått hungriga så det blev Ikea mat givetvis ;) hur gott som helst!  Sen stack vi ner till Lindex och givetvis hitta vi alltid något att köpa. Jag hittade en parfym som luktade himla gott. Den var på halva priset, så det var bara att klippa till.. Syrran köpte en också! Sen fortfatte vi att tralla runt där i byn ;) Alltid lika trevligt.
Tack för en trevligt dag sis <3

Puss puss


Rix Fm

Fredagen blev en trevlig kväll! Åkte dit med Daniella, Sara och Sara! Trevligt, trevligt var det.. Kollade på självklart på Rixfm och senare på kvällen träffade man annat trevligt folk! Åkte nattbussen hem till Tingsryd. De roligaste som hände va när hela gänget stog och väntade på bussen vid busstationen och där stod en bill rätt illa parkerat och sen kom en buss som skulle köra förbi den. Bussen var as nära på att köra på bilden backspegel men lyckades klara det med några få maginaler, men istället drog han i hela sidan så det blev en stor inbuckling plus punktering! Alla var i gapskratt. Sebbe sprang fram till busschaffören och sa till att han körde på bilden där bak! och chafförern svarade : Inte mitt hel. Jävla bilen stod i vägen. Jag skiter i de! och Busschaffören va en utlänning så det lät så jäkla roligt att han inte brydde sig. Sen körde busschaffisen iväg så fort som möjigt..Jäkla smitande!
















I'm barely holding on to you

Varför har det blivit så på sistone?
Det går inte en dag vi inte tjaffsa.
Ärligt talat så börjar det bli tröttsamt.
Jag vet, jag har vart lite grinig men du gör inte saken bättre.
Trodde att du kände mig så väl och visste att jag inte skulle göra något för att såra dig
Men tydligen inte.
Förstå att det är dig jag älskar och ingen annan.
När vi väl är tillsammans, är allt perfekt!

Men jag tycker att vi fokusera på den veckan då vi är helt ensamma i Turkiet<3

With a broken heart, that's still beating

Svejsan, today har varit som alla dragarna.. Har varit nere i byn en runda, jobbat och snackat i tele!
Imon sticker jag till Växjö på Karl Oskar- dagarna och ska träffa hela gänget ;) tråkiga Matteus vill inte hänga med! Tråk, tråk! men vi ses ju på lördag..
.
Ibland känns det lite ensamt. Och då skulle inte denna lilla rackaren har vairt fel, som kunde hålla mig sällskap.

Filmkväll.

Tåg bussen vid ett tiden till häradsbeck där jag skulle möta Matteus. Det var ett tag sedan vi ungicks och tiden passade bra för båda två! Det blev film för hela slanten. Trevligt, Trevligt.
Filmerna för dagen:
Don´t mess with Zohan.
One missed call
Och någon svensk film som jag inte kommer ihåg namnet på
Och den det en liten snutt av fimen : Vulcano tro jag att den hette.
Én lyckad dag faktist.

Diggade verkligen vår bollsport inne i hallen ;)

Puss&Hej


Mien!!!

Fredagskväll blev det tältning vid Mien med hela gänget ;) Anni, Lovisa, Johanna, Karin, Alexandra, Sofie, Viktor, Rasmus, Linus, Frans ;) Trevligt trevligt var det!
Började med att vi grillade lite. Viktor var grillmästaren eftersom jag som är så himla duktigt på det... Men det blev mycket gott måste jag säga! Efter det blev det fram med flaskorna och börja festa lite. Linus som är så jäkla duktigt på att spela gittarr började dra igång lite. Anni hade tagit med sig kubbet, Så det blev ju sjävklart en match mellan killarna och tjejerna! Gissa vem vann??? Framåt kvällen/natten började stjärnorna komma fram och där låg hela gänget och bara stirrade upp i himlen.. typ alla såg ett sjärnfall unde kvällen, men inte jag. Typiskt. Men kvällen blev mycket lyckad och morgonen lite jobbigt! Men det är sånt man få räkna med!
Ha det bäst.!
Pusss


RSS 2.0