Advent

Idag är det första advent plus Älmhults julskyltning.. Alltid lika mysigt fast denna gången var det inte lika roligt. Vi skulle stå och säjla våra UF grejer i kylan.. Snacka om att det var kallt. Vi fick några lock sålda faktist men tillslut så packade vi ihop. Ansåg att det inte var lönt att sitta ute och plågas. Matteus dök upp och vi stack ner i byn och kollade lite inne i affärerna och sen stack vi och fikade. Mycker mer har det faktist inte varit.

Har precis kollat färdigt Gossip Girl och det blir bara bättre och bättre.. Är snart helt inne i det! haha

Puss&Kram


Halsfluss

Hej. Jag ber om ursäkt om jag har har skrivit på senaste dagarna men jag har inte mått så pass bra..
I fredags sa jag till pappa att måste ringa ner till vårdcentralen för jag klara inte av att ligga hemma och vara sjukt. Så vi ringde ner dit, fick en tid och körde ner dit. Doktron frågade lite hur länge jag har haft ont osv och så började hon känna lite på halsen och sen bad hon mig att öppna munnen och säga aaahhhh.. Utan några prover eller något så sa hon att jag hade en kraftig halsfluss. Efter det gick jag till väntrummet där pappa satt så hörde jag doktron prata med någon annan om mig.
- Gick gick fort
Doktorn - Ja vi behövde inte ta några prover för det syntes tydligt att hon hade halsfluss
- Stackas henne, hon måste ha haft det riktigt ont då.

Och det stämmde riktigt bra. Dom senaste dagarna har varit riktigt hemska, har aldrig varit så här sjuk förut. Jag har inte ätit på 4 dagar nu och pappa börja bli riktigt orolig, så varannan timme kommer han in med ett glas möjlk och försöker få i mig det! Tycker det är riktigt gulligt av honom. Men nu går jag på pencilin och bara till att väntar på att det ska börja verka så jag kan börja äta igen.. Idag var det sjukt jobbigt. Mamma hade bakat bullar och jag blev hel tokigt av att inte kunna äta dom, men hoppas på att kunna göra det imon!!!! En sak som jag är rätt glad över är att jag har haft väldig tur med filmer som har gått på tv. Har nog aldrig kollat på så mycket film som jag gör nu.

Ne nu ska jag fortsätta att kolla lite på tv, käka droger och ligga i sängen..

Puss&Kram

Ussch

Nu sitter jag här hemma en tosdag när jag egentligen skulle ha varit i skolan om jag inte hade mått så dåligt som jag gör!! Det är sjukt, jag har aldrg haft så ont i halsen i hela mitt liv och dessutom har jag 39 grader feber så jag är verkligen inte på topp humör... Jag har nog inte ätit någon redig mat på snart två dagar. Igår försökte jag äta lite potatis och kött men det gick inte ner, det gjorde så ont, så det blev soppa för lilla mig i stället och förmodligen idag också. I morgon ska jag ner och kolla va det är för fel, antar att det är halsfluss eller något sånt. Det konstiga är att det gör bara ont på den ena sidan av halsen. Men men jag är lite udda.

Jag håller på att plugga lite Matte och hoppas verkligen att jag kan göra provet imon, pratade med Anders och han sa att det var okej om jag bara gjorde provet och sen kunde åka hem och vila upp mig.
Jag som hade sett framemot lagfesten och allt! :(


Studiedag

Hej, nu sitter jag här  på min studiedag i min säng och kolla lite på tv när jag egentligen skulle till växjö och shoppa lite. Men det blev inte så, för på kvällen fick jag lite känningar att jag höll på bli sjuk och det stämmde. Inte för att vara mesig eller något men jag hade så ont i halsen att jag inte kunde svälja och när jag försökte sväjla gjorde det så ont att jag nästan höll på att gråta. Har nog aldrig haft så ont i halsen förut. Så på morgonen körde pappa ut till apoteket och köpte 4 olika halstabletter! haha så gulligt av honom. Jag får väl dra upp till växjö på lördag i stället och verkligen hoppas på att jag inte bli mer sjukt! Har ju matte prov, lagfest, match, julskyltning som väntar på mig!!!

Men ha det så bra och hoppas ni inte bli små sjuk som jag..

Puss&Kram

Ledar-utbildning

I dag har specialidrott innebandy haft ledar-utbildning hela dagen och ska ha det i morgon också. Rätt hyfsatt är det, man slipper ju i alla fall alla tråkiga lektioner, fast och andra sidan får man sitta i aulan och lyssa i två timmar ungefär. Började med praktik på morgonen och sen teori hela dagen.. Jag som är så dum, berättade att jag har varit tränare förut så kom hur många frågor som helst som jag var tvungen att svara på tex. Vilka mål hade jag som ledare? Vilka krav hade jag på spelarna? Va gjorde jag för att uppnå målen osv.. Nästa gång ska jag verkligen hålla käften!

klockan är 18.47 och jag hade tänkt att ut och gå en liten runda ner till byn och kanske ända ner till Maxi om jag orka.

Och senare ikväll bli det telefon terror ;)

Puss&Kram


Söndag = pluggdag

Hellu.. Idag har varit en mycket seeg dag. Har faktist inte gjort något vettigt.. Det är en riktigt skvaller dag. Har hört massa saker som har hänt, det ena efter det andra och är lite förvånad över allting. Försöker hålla mig borta så mycket som möjligt så man inte bli indragen i sånt.

jag fick en liten chock idag, fast en bra chock. Jag ställde mig på vågen och det visade sig att jag har gått ner 1.5 kilo på någon vecka. Det hjälper att ut och gå med mamma mycket och tänker så klart fortsätta med det..Hjälper henne med att få ner sockervädet och märkte att det är bra för mig med fast idag var jag lite lat.  
Ne nu måste jag kila, måste plugga på matten, annars kommer jag att kugga på provet!

Varför ska det alltid vara så komplicerat.. Varför kan vi bara inte vara vänner? Är lite små trött att hålla på såhär, så du får ursäkta mig att jag blev som jag blev idag mot dig.

Puss&Kram

you make me smile

Nu sitter jag här och ha mina tankar på helt andra håll.
Helgen än så länge har varit mega bra ;)
På fredagen så kom Emil hit som planerat och hittade faktist enda hem till mig. Det är inte illa. Efter att jag hoppade in i bilen körde vi ner till byn och träffade Matteus vid Hartmans en stund och pratade lite. Efter det stack jag och Emil ner till IKEA och handlade lite småsaker.. När vi väl var färdiga så skulle vi ställa oss i kön och betala. Precis innan kön sa Emil: Det var inte så mycket folk här på IKEA idag.. Och sen ser vi kön som är typ flera kilometer lång.. Ajaj fel sagt.. haha Men det gjorde inget, vi tog det lilla lugna i kön och ungick istället. Vi promenerade ner till Sorello där vi beställde mat. Måste säga att det var riktigt mysigt och god mat så klart.. Jag var sjukt mätt måste jag säga. Körde hem, kollade lite på Idol tillsammans med syrran. Efter Idol blev det Vilddjuren. Riktigt bra film med sjuk hurmor som jag har!!

Lördagen: Vaknade vid halv 12 och låg i sängen till 2.. Började känna att magen protesterade efter mat så det var bara till att käka. Åt tillsammans med syrran, Emil och Johanna.. Riktigt heta dissutioner blev det under middagstiden kan man säga ;) haha Sen låg vi i sägen och bara pääste lite, enda tills han skulle hem. Vi höll på att snooza på det hela tiden typ, Nu måste jag hem, eller kanske om 10 mintuer.. (10 minter senare) Nää nu måste jag verkligen åka, eller kan vänta i några minuter till (några minter senare igen) Ush nu måste vi verkligen upp ur sängen, fast det är så härligt att ligga kvar här.... haha
Tack ännu en gång för en trevlig helg..



Puss&Kram

fredag

Okej nu sitter jag här färdig städat och i ordningfixat och klar!!! Nu väntar jag bara att tiden ska gå lite fortare ;)

Kvällen kommer ser ut något liknade:
Träffa Emil ocn sen Matteus en liten stund
Sen bli det ett besök på Älmhults stolthet IKEA
Efter det bli det ut och äta på Sorello
Hem och kolla på film..

Låter en rätt skaplig fredag eller va tycker ni?
God mat, Bra film och självklart underbar sällskap ;)

Berätta lite mer i detalj senare..

Puss&Kram


did you ever lose yourseft, to get what you want?

Jag säger bara att jag kommer att kugga hårt på Engelska provet imon.. Jag har försökt att öva lite men gett upp ganska snabb så nu har jag verkligen lagt ner hela inlärningen! Funderade ett tag att det vore hur skönt som helst att vara sjuk, men det skulle bli alldeles för uppenbarligen att jag skippa provet!
Idag va det träning och som vanlig får man snygga bollmärken.. Fick ett på benet och en jävligt snyggt märke på röven.. Snacka om att det sved till. Men det är sånt man få tåla.

Imon är det bad i skolan och ser inte fram emot det heller. Jag är typ sämst på att simma.. Tycker det är kul att simma runt och leka lite men inte simma längder. Och sen kommer Emil hit och han ska bjuda mig på middag :D Låter hur härligt som helst. Så lite se man ju framemot till imon.

Helgen förövrigt kommer vara rätt lugnt.. Inget balders för mig inte.. (ni kanske vet varför)

Nu ska jag gosa ner mig i sängen så höres vi imorgon!

Puss&Kram

Trying to change

Jag har precis ätit riktigt god mat som pappa har lagt, så nu är jag mätt och glad! Jag behövde lite energi efter att ha suttit och pluggat på engelska provet som jag inte har den blekaste aning om vad det är för saker som jag ska plugga på. känns verkligen helt hopplöst. Men ska kämpa ändå.

Hade författarföreläning idag, måste säga att det var rätt trevligt.. Kanske roligföreläsning men lite skratt emellan åt.



Fy för plugganadet.

Personliga tankar

Endel kanske tycker att jag hoppa fram och tilbaka i förhållande till exempel att jag precis har kommit ut ur ett förhållande och redan hittat någon annan. Och jag kan säga är att jag föredrar inte att vara själv. Jag är inte bra på att vara "singel". Under 4 år har jag kanske varit singel sammanlagt 10 månader eller något. Började i sjuan när jag var tillsammans med en kille i 7 månader och sen tog det slut för att jag umgick för mycket med en annan kille som jag sedan blev tillsammans med och det varade typ 2 år, med lite små pauser i mellan. Sen kom det en period då jag var singel i kanske 4 månader och hitta senare en kille som jag var tillsammas med i ungefär ett år. Och nu har jag varit singel i snart 3 månader och redan "hittat" en ny. Många kanske tycker jag är desperat som alltid måste ha någon, men det är sådan person jag är. Det är så jag har "levt" dom senaste åren och jag är van att ha någon där vid min sida.
Alla människor är olika, en del gillar att vara singel och vissa inte.

Hoppas du fick de svaret du ville ha och låter mig gå vidare.

Vill ha dig i mökret hos mig

Hejsan.
Nu sitter jag här och kolla lite på Desperate Housewives, samtidigt som jag sitter och skriver blogg.
Måste säga att jag fick en dålig start i skolan idag. För det första hade jag ställt klocken helt konstigt, så jag höll på att försova mig rejält och sen trodde jag vi hade Innebandy på morgonen så det var bara att dra på mjukisdressen och ta moppen till skolan och precis när jag hade satt mig på mopeden så märkte jag hur jäkla halt det var ute, så jag körde typ 30 överrallt för att inte halka. Väl i skolan så mötte jag Julia och Mario och fick reda på att vi hade treori istället, så det var bara till att byta om igen. Både jag, Julia, Ellen, Anni och Viktoria, kom i träningsdess och trodde att det var innebandy så jag var inte ensam om det i alla fall ;)
Hade dessutom Franska idag för första gången och måste säg att det var riktigt skojigt. Vår franska lärare kan inte svenska så det bli att prata engelska (som jag är så himla duktigt på, not). Nästa vecka ska vi ha med oss fika på lektionerna.. Riktigt mysigt..

På kvällen promenernade jag ner till Haganäs och kollade på när Dam laget spelade match. Och det bliv vinst med 5-2. Bra jobbat!! Och nu sitter jag här hemma med massa tända ljus så att det ska bli mysigare ;)

Hoppas ni hade en bra tisdag ;)

Puss&Kram

Du får mig att le

Hej nu sitter jag här igen som vanligt efter att ha varit ute och gått en runda i byn tillsammas med pappa och syrran ;)
Var nere på maxi och köpte lite kladdkaka att smaska på ;)


Du är skrämmande bra, måste jag säga ;)

I don't really like you

Hellu, Idag var det en nya start på veckan och ganska lugn som vanligt.

Jag har ju lovat att jag skulle lägga upp bilder på mitt nya/gamla rum så ni kan se skillnaden och jag ber om ursäkt att det har tagit lite tid. Men nu har jag tagit mig i kragarna och gjort det.. Hoppas ni gillar de nya rummet som jag gör ;)


              Gamla rummet                        Nya rummet

          Gamla rummet                       Nya rummet

          Gamla rummet                        Nya rummet

         Gamla rummet                          Nya rummet

Nya rummet från sidorna

Feel so blue

Tjosan :)
Idag har varit en myckt lugn dag kan man säga. Har faktis inte gjort så himla mycket. Jag fick någon konstig idé att jag skulle koppla ihop min dator till tv så man kunde kolla lite film, så pappsen och jag stack ner till Maxi och köpte lite kablar som man behövde och sen kopplade jag ihop dom. Så nu skiver jag blogg på min platt tv. haha lite fånigt jag vet men det är alltid kul med lite variationer.  Nästa vecka är det inte så mycket plugg, förutom Engelska provet som jag inte har en aning vad det är man ska plugga till. Ikväll bli det väl lite snack med alla och sen bli det väl slappa lite. Om det inte blåser eller regna för mycket så bli det väl ut och gå en runda lite. Alltid lika skönt. Men nu ska jag pysa lite..

Puss&Kram


Fredag :D

På fredagen åkte jag ner till Karlshamn och träffade Emil.. Tog bussen till Olofström där han väntade på mig. Sen körde vi hem till honom där vi satt och snackade för det mesta av kvällen.. Träffade dessutom hans föräldrar som var riktigt trevliga! Vi kollade på P.s I love you som är en riktigt kärleksfilm.. Så satt vi i soffan och myste lite ;)
Under kvällen skrattade jag så mycket att det gjorde riktigt ont i kinderna, för det mesta så skrattade vi åt mig.. Jag gjorde bort mig lite under kvällen.. Sa massa ord som jag själv hittade på som typ Jumklåret, shoo bacon, shit pom fritt!!! När vi skulle äta lite natta mat så sa Emil något roligt så jag fick nästan saft i näsan!! Och vi kunde verkligen inte sluta skratta åt det.!! haha Vi log och drog oss lite på morgonen tills min buss skulle gå. Emil snällis skjusde upp mig till Olofström igen där vi sa hejdå till varandra ;)

Tack för en trevligt dag ;)

Puss&Kram


Längtar <3

Hej nu sitter jag här och har precis gjort färdigt Idrottsinlämningen. Riktigt skönt att ha den klart! Sitter och prata lite med Emil nu och håller på att bestämma hur vi ska göra imon!! Och det är bestämmt att jag ska ner dit.. Måste säga att det är lite nervöst, typ sova över och allt, men samtdigt ska det bli sjukt kul... Jag kommer ju berätta hur det har gått så klart.. Antar att ni är lite nyfikna ;)

Nee, nu hade jag tänkt att gå och lägga mig.

Ha det bäst allesammans

Pusss&Kram


Ses i morgon ;)

Säg mig att det löser sig.

Hej... Idag har varit en lugn dag i skolan som vanligt. Efter skolan var jag och syrra nere lite på maxi och kollade.. Efter att vi kom hem berättade mamma att hon har fått diabetes nu och att hon måste antingen gå på tabletter eller sprutor.. Känns lite jobbigt, men hoppas att det inte är enlångvarig diabetes.
 
Ikväll ska jag försöka plugga lite, har ju samhälls läxa imorgon...

Jag återkommer lite mer hur min kväll har sett ut!!

Puss&Kram

Minnen<3

Hejsan.. Kom precis hem från träningen och är ny duschat och klar ;)
En sak som jag kom på när jag stog i duschen.. Hur starkt saker och ting kan få en att minnas igen. När jag skulle shampoonera håret så använde jag de shampoo som jag köpte i Turkiet när jag var där nere med Viktor. Den doften fick mig att minnas tillbaka till dom stunderna i Turkiet, hur skönt jag hade det där nere, hur mycket jag trivdes... Kom ihåg att jag tvättade håret där nere varje dag, så man känner igen den doften ganska väl.. ;)

Ne nu ska jag nog pysa lite, Måste göra svenska läxan nu innan det är försent!!

Puss&Kram

Gratismode.se



Jag har hittat en sida som verka vara mycket lättare att samla ihop poäng och dessutom när du har samlat tillräckligt med poäng så kan man byta ut dom mot presentkort från 500 -1000 kr och presentkortet funkar på vilken affär som helst!!.. Visst låter det härligt..

Gå in på denna  hemsida och bli medlem!! www.gratismode.se/?c=4246

Namnsdag

Hej nu sitter jag i sängen och kolla lite på repris av Gossip Girl..! Gillar den serien! Idag blev det en kort dag i skolan. Började vid 9.15 och slutade vis 11.55.. käkade lite mat i skolan och cyklade hem sen.. Pappa och jag satte upp speglen och sen fixade vi den ena gaderobsdörren.. Det enda som fattas är gadiner!! Men nu ska jag nog vila lite och sen göra svenska läxan.. Det är hur mycket som helst men aja...
Btw så har lilla jag namnsdag.. Vill ni veta vad jag fick för sms på morgonen?? : Grattis på namnsdagen Kramar Lena och Kenst... Viktor föräldrar skickade ett sms och grattade mig och inte ens Viktor har gjort det.. Lite komsiskt. haha
 
Namnet Martina betyder krigisk och stridbar.
om någon var sugen på att veta

Puss&Kram


Helgen

Hejsan
På lördagen var det öppethus på skolan och vi var där med våra UF företag!!  Kul att börja säjla lite, fast inte riktigt på en lördag förmiddag. Matteus vännen kom och hälsade på och sjävklart tvingade jag honom att köpa lite! Efter det åkte jag till Viktor..Träffade lilla söta Texas, han är typ sötaste hunden i världen.. Man bli helt kär i honom.. Sen blev det middag och fest... Stack till Emeilie och käkade ännu en gång till och sen blev det kladdkaka!! Riktigt god va den ;) Efter att festen dragigt igång lite blev det charader och snurra flaskan. Efter ett tag gick jag och Viktor hem och kollade lite på tv och gosade lite med Texas..

Söndag: Match mot Hovshaga och det gick inte så bra det. Förlorade med 6-0 tyvärr. Men som Emil sa till mig för att muntra upp mig: Man måste förlora för att uppskatta en vinst och det är helt rätt! Så smart!

Nu ska vi fira farsdag med lite kladdkaka och presenter!!!

Puss&Kram


Sötsaken!

Tack för en trevligt helg också, Viktor!

Idol

Hejsan hoppas alla söta människor ;)
Jag sitter här med syrran och kolla på Idol på den nya tv!! Den kom äntligen idag och dessutom glömde jag att berätta att jag och pappa var på Ikea och kollade lite på tvbänkar och jag hittade en perfekt!!!!
Idag är det fredag och jag har en liten myskväll med älskade syster. Vi gick ner till byn och köpte lite godis och poppcorn!! Hur gått som helst.

I morgon är det öppethus i skolan och jag hoppas att det är mycket folk som kommer nu och besöker oss!!!!!

Men ha en fortsatt bra kväll allesammans..

Puss&Kram


Ni år ursäkta att det är lite stökigt, bruka bli så när man gör om rummet ;)

16:18

hellu, Idag har jag haft sovmorgon till kl 14.25.. Måste säga att det är en regäl sovmorgon idag. Innan jag stack till skolan så fortsatte jag och pappa tapsera det sista i mitt rum och nu är det äntligen klart!!!! Nu ska jag bra sätta in och köpa nya möbler.. Tv:n som jag har beställt kommer på fredag!! Ska bli sjukt kul att äntligen se helheten!! Och självklart kommer jag lägga in före- efterbilder ;)

Men nu ska jag kila, ska sätta upp alla fotoramar på väggen nu!! ;)

Puss&Kram

I dont whant you any more!!

Första skoldagen efter lovet och jag måste säga att det var riktigt svårt att gå upp. Jag har verkligen inte sovit en blund i natt.. Usch!!! Men som tur väl så hade jag sovmorgon till 9.15 och slutade vid 11.15 eller något, så det var rätt slapp dag idag .. Jag kom hem och målade listorna och satte upp halva fondväggen, resten av halvan tar vi i morgon.!!! Sen är det äntligen FÄRDIGT!! Dessutom har vi också beställt platt-tv nu!!! Ska bli sjukt kul att få rummet helt färdigt... Ska ner på Ikea någon dag och kolla lite nya möbler, gaderiner och sånt..


Så ser det ut nu, imorgon är hela väggen färdig och sådär ser gaderrobsdörrarna ut ;)


Och denna snygga tv kommer bli som gräddet på moset när rummet äntligen är färdigt!!

Älmhult vs Oskarshamn

Nu är jag ny duschad och klar in för sängs.. Nja lite tidigt är väl men jag ska väl bara ta det lilla lugna.
Kom presis hem från matchen. Vi mötte Oskarshamn som låg sist i serien så det skulle bli en rolig match och det blev det också. Fast jag tro vi underskattade dom en aning men matchen slutade ändå 7-3 till oss... Ett mål och en assist för mig eller kanske två, kommer inte riktigt ihåg men skit samma! ;) Huvudsaken är att vi spöade dom :D

Men nu ska jag chilla lite resten av kvällen och imorgon börjar skolan igen. Ush vill ha lite längre loov..!!!

Btw, så sa pappa att jag kanske ska få en PLATT TV till mitt nya rum, fast jag får nog lägga någon tusenlapp men det är värt det!!! Rummet är annu inte klar riktigt, men imorgon förhoppningsvis!!!!!!

Ha det bra allesammasn!

Puss&Kram


Lördag

Nu har jag tagit en lite paus från allt arbete... Vi har gjort färdigt två vägger och håller just på med den tredjeväggen.. Imorgon ska vi ta fondväggen och sen är allt klart. Ska bli så skönt att sova i rummet igen. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag.. Jag har pluggat lite på samhälle och sen kom jag på att vi har prov på torsdag så det är inte så brottom med det..

jag lägger in bilder lite senare när vi har jobbat färdigt!!

Puss&Kram

RSS 2.0