hold on, wait a minute.

Usch sitter här hemma en måndags dag och det regnar.. Sånt gillar vi inte. Men mycket mer kan man inte göra.! För några timmar sedan var jag hos älskingen, Hans sista vecka och sen har han semaster. Medans jag börjar jobba då! Fy kunde inte planerat värre tycker jag. Men jag behöver verkligen pengarna till resan sen med Viktor! Få tänkta possitivt, att jag kommer vara utomlands med Viktor en hel vecka! Tänk posstvit!!! jag slå verkligen vad att det kommer vara toppenvärder när jag ska börja jobba! Jag har alltid otur! Nästa helg har jag blivit bjuden av Viktorsfamilj att hänga med antingen till Göteborg och gå på Lisseberg eller till Ölad.. Vi kan inte riktigt bestämma oss.. Vad tycker ni?
Ha en bra dag allesammans.!
Pusspuss


love is the only thing you can't control

Tjosan. Sitter här och väntar på bussen som ska ta mig till Olofström. Kommer vara borta ett tag har jag en känlsa. kommer typ hem måndag eller tisdag och då ska jag berätta mer om helgen ;) Det ända jag vet än så länge är att på Fredag så ska jag kanske till Karlshamn och shoppa med Lena och Emmy. Och senare på kvällen är det grillkväll hos Viktors farföräldrar, Det ska bli trevligt, lite synd att jag missar sommarfesten i Häradsbeck. Bruka alltid vara lika trevligt där som vanligt! Få snacka lite med Viktor och se om vi kanske skulle kunna åka dit (om vi orka).
Ha det så bra!
pusslipusspuss

Money, baby money

Efter att ha jobbat färdig för idag., så bestämmde jag och syrran att vi skulle sticka ner till byn och se om vi hittade något. Och jag som ska spara hitta ju alltid något jag vill ha. köpte tre ringar på guldfynd som jag verkligen tyckte om. jag tabbade bort min förra och blev mega ledsen så jag köpte en ny likadan.. haha
Sen i kväll blir det telefontrerror. Har inte hört älsklingen på två dagar. Visst låter lite fjantigt men när jag säger inte hört med varandra, då menar jag verkligen ingen kontakt. kanske ska till honom tomorrow och så måste jag prata lite med honom om han vill ha mig där.. Lilla jobbiga jag :D
Hoppas alla få en bra dag.
Puss

you just have to face it .

Sitter här och tänker på hur allt var en gång i tiden. Måste säga att det var mycket lättre då! Men men, som sagt det var ett tag sedan och saker och ting förändras. Igår kom Matteus hem till mig kl 8.. Då låg jag självklart i sången fortfarande. Medan jag fortsatte att sova roade Mattues med min data. Vaknade typ vid halv 11 igen. Opps. Stack ner till amigo och träffade Jens, Robin, doffe,pierre och matteus så klart. Matteus snällis bjöd mig på en barnpizza. Känns lite dumt att inte ens orka äta en halv barnpizza. haha Sen skulle jag träffa Sofia sötingen, Måste säga att det är alltid lite trevligt att träffa dig. Vi fikade och pratade om massor av saker. Lycka till med övningkörningen förresten! Vii adnra få hålla uppkik för Sofia Karlsson när hon kommer rullande på vägarna! Tack för en trevligt dag! Hoppas det blir bättre väder bara! Pusspuss

I'll do whatever it takes to make you happy.


Bakfylledagen ;)

Haha.. Dagen efter midsommar var en rätt seg dag.. Båda jag och viktor orkade inte göra något. Men ingen av oss var bakisar. konstigt nog.
Sötingen bakade lite pannkakor till mig vid frukosten.. Hur snällt som helst av honom.. Han är typ mästerkocken.. Varje gång vi ska äta blir det han som få laga maten.. och inte jag! haha

Han tänkte stilar lite med pannkakan man det gick inte så bra första gången.....
Han slägnde upp pannkakan och la typ halva pannkakan på golvet ;) haha

Midsommar!

Måste säga att det var en mycket trevligt midsommarkväll ;)
Började med att Jag, Moa, Emma och Matteus åkte hem till Viktor med pastasallad och massvis med jordgubbar!
Vi kokade pastan och la in kycklingen och grönsakerna och gjorde såsen... Blev mega gott måste jag säga.. Åt som bra den!
Sen tog vi våra underbart goda jordgubbarna och käkade på vägen till Annie! Man kan aldirg käka förmycket jordgubbar.
Väl framme hos Annie, satt alla goa männsikor i partytältet ;) Sen efter ett tag när alla har kommit började festen på redigt! Det roligaste var pisseturen jag.Emma och Moa gjorde. Innan dess skulle jag på toa, och när jag var färdigt, så gick det inte att SPOLA! fan jag fick verkligen panik. Ni vill inte veta hur jag löste situationen.. Och sen dess gick jag ute i skogen. Jag och Emma var båda kissinödriga som bara den, så vi gick till skogen och över typ en stenmur och på andra sidan låg en äng. Det tog typ tio minuter för oss att ta över stenmuren och medans jag gick på "toa" så låg Emma ner i ängen och kollade i luften. Efter en stund sa hon till mig
Emma: Martina, jag se bara ett knott
Martina, Ett knott??? Det finns miljontals knottar!!!
Emma: Men allvar, det finns bara en
och jag gick och la mig jämte henne..
Martina: Emma lille vännen, det är ju hur många knott som helst.
Emma: Jaha, jaa nu ser jag....
Efter ett tag festande stack några ner och badade, jag hängde med men badade absolut inte.. Det var ju nakenbad ! haha och sjävklart var Viktor en av dom som badade! ;)
jag hade det väldigt kul hela kvällen!
Hoopas att ni hade det lika trevligt som jag hade det!
Glad Midsommar på er!


I'm falling even more.

Har precis kommit hem från en fisketur på sjön ;) Första gången för i år jag är ute och efter en stund på sjön börja det nappa på mig. Fick en gös på 2 kilo. Inte värlens största men det duger för mig i alla fall.

Var ute och fikade med Emma igår. Alltid lika skoj att träffa dig vännen. Massa prat blev det som vanligt och den på kvällen kom Matteus en sväng hit. Vi snackade lite och spelade Barngeni!! från 7-12 år.. Fatta inte hur smarta ungarna måste vara nu för tiden för att klara av det spelet.! haha spelade 3 gånger och jag vann allihopa! Men jag hade mest flyt måste jag säga! haha Sen så blev det lite te och bullar för vår del ;) Alltid lika gott! Trevligt att träffa dig vännen ;)

Nu blir det FOTBOLL! Det är ett måste för min del! Har till och med laddat upp mig med en Sverigetröja ;)
Nu är det bara till att heja på Sverige!
Puss på alla ;)


how am I supposed to breath with no air?

Idag har varit en lugnt dag för mig ;) Var nere vid byn en stund och sen började det regna.. Hoppas att det blir bättre väder sen vid midsommarn!!!! I want sun!
 Mw

GungiliGungGung

Okej.. Nu kommer det kännas rätt tomt här hemma. Syrran sommarjobba, papsen och mamsen jobbar också.. Och nu är det bara jag kvar här hemma..Visst är det skönt att vara hemma men ibland får jag faktsit lite panik av att det är så tyst och tomt.. Jag är gansa beroende av liv i huset.. Bruka inte vara så tyst. Sitter i sängen och tänker på hur min helg har varit. Måste säga att det har varit toppen som vanligt. Har käkat hur mycket skit som helst. Typ choklad, glass, chips, läsk.... Fy känner att denna helgen ha blivit allt förmycket att de goda! ;)
fredag: Vaknade väldigt sent måste jag säga, typ vid 11.. har aldrig kännt så trött som den dagen. Städade huset och gjorde mig iodning.. Viktor skulle komma till helgen.
stack och hanldade lite mat och lite av de goda som vi behövede i huset. 
Lördagen blev det fotboll för hela slanten. Hela familjen + Viktor satt och hejade på Sverige! tvärr orkade dom inte hela vägen! Mycket nära måste jag säga. viktor och jag hade tänkt att sticka ner och köpa en Sverigetröja.. men vi orkade inte.. Efter matchen stack jag och viktor ner till lekplatsen för att jag skulle få leka av mig lite ;) jag säger bara Gungiligunggung... alitid lika roligt att vara där!
Hoppas att ni hade en toppen helg som jag hade ;)
Pusslipusspuss
Sötnosen
Sötingen på gungorna :D

Vi under matchens gång!!! SVERIGE!


Sömntuta ;)

Ligger här i sängen tillsammans med Viktor som redan har somnat..
Han slocknade direkt när han hamnade i sängen.
Och som vanlig tar han hela sängen så jag inte får någon plats. Men det får jag faktist stå ut med.. haha sketa kul att sitta och kolla på honom när han sover så sött.. Inte ens en jordbävning skulle kunna störa hans drömmar :D Man får ju alltid hoppas att han drömmer om mig .. Men men jag har lite svårt att somna kl 23.00 så jag tänkte roa mig lite och detta är alltid ett bra sätt.

Hoppas att ni andra kan slocka lite fort som lille Viktor gör ;)

Lan

Sttier hemma hos robin och lana lite.. inte för att jag är den typen som lana.. Men det är alltid kul att testa på lite olika saker. Robin, jag och Jens sitter framför datorn.. Vilka datanörda dom är ;) 
Fortsättning föjler.....

Sverige!

Sitter nu och kolla på fotboll.. Spanien mot Ryssland. Snart blir det Sveriges tur!

Idag stack jag ner till byn och träffade Emma en stund och fikade lite. Det var ett tag sedan vi träffades!
Det blev mycket prat om allt möjligt.. som vanigt. Sen på kvällen skulle jag träffa Mattues, men det blev inte så för att det blåste för mycket. Någon annan gång kanske ;)
Nu försöker jag vara lite social mot Viktor men det går inte att få tag på honom för han är helt inne i fotbollen..Typiskt honom! och han klaga på att jag var ointeresserad när vi snackade sist.. *Host*

Men men Ha det bra!

Fixade håret todaay ;)

Sitter här och checka lite på tv... Se om man hitta något bra ;)
Idag har jag städat hela huset.. Eftersom jag bara jobbar 3 veckor i sommar så har mina föräldrar kommit på att, om jag håller huset rent så får jag 500 i veckan... Ganska lätt förtjänt.
Syrran slingade mitt hår idag.. Blev lite ljusare än vanligt.. Men blev lite för ljust där framme på ena sidan.. Men får göra något åt det lite senare ;)

Ha det bra!

 






I've been watching you all day

Du får mig att le som ingen annan få mig att göra.
Du får mig att skratta helt utan anledning.
Du får mig att ligga vaken på nätterna och bara se dig ligga brevid mig.
Du får mig att känna helt underbar!
Tack, älskling
<3

Mien!

Nu har jag precis kommit hem... Rätt skönt att vara hemma faktsist.. känndes som ett tag sen man var det ;) I helgen har jag varit hos Viktor som vanligt. åkte dit på fredagen, stack ner till badplatsen på en gång.. Solade och badade lite... Måste säga att det var lite smått kallt. Anni, Sofie och Lovisa kom lite senare och joinade oss xD.. Sen blev det lite mat och mys som vanligt..
Lördagen : Stack ner till badplatsen igen.. Måste säga att jag tycker att den är väldig mysig faktist men det är lite synd att det är så kallt. På kvällen stack vi ner till Tingsryd. Viktor sönosen skulle visa mig de bästa med Börjes.. Måste säga att det var jäkligt bra och gott, fast miljön var kanske inte det bästa! men det var mycket billigt.. Efter det stack vi på förfest hos Weidenmark, Mycket trevligt måste jag säga! Sen blev det promenix ner till centrum där först Chick Jailors spelade och sen kom Melody Club... Hade det mega trevligt.. träffade massa nytt folk och självklart var ju Douglas där! Mega trevligt att träffa dig igen.. Efter det, stack jag Viktor och Emmy och beställde Pizza.. Jag var mega hungrig men var inte så sugen på mat.. lite mycket festande kanske.?
Söndagen: Vaknade ganska sent men var faktis inte bakis.. ganska stolt över det. Käkade frukost, stack ner och badade. träffade Lovisa,Anni,Linus.Adam... Sen blev det lite fotboll på kvällen med Viktors familj ;)
Men hoppas att ni resten hade en lika trevlig helg som jag hade det ;)

Me in da sun ;)

SötingA beautiful day ;)


Emmys & Idas Student

Skolan på onsdagen och direkt efter va det hem och göra sig ordning in för studenten. Åkte med Lenas kompis dit för hon skulle med på festen. Väl framme där började folk ploppa in ;) Måste säga att det var mycket trevligt folk. Alla var på glatt humör och stämmningen var på topp. Det blev riktigt god mat... Var helt proppmätt.. Satt och pratade mycket med Viktor Farsföräldar och hans mormor och hans kusiner... Hans farföäldrar bjöd mig på grillfest hemma hos dom... väldigt snällt av dom... Sen blev det efterätt. Tårta,glass och anannaspaj som Lena hade bakat.! Mega good. Efter festens slut stack jag och viktor hem. Gjorde ordning oss till sängs och sen somnade vi. Jag var tvungen att stiga upp vid 6 på morgonen!!!!!! 6!!! haah Det var jobbigt måste jag säga. Men ganska förvånadsvärt gjorde jag iording mig i en kvart. Så jag gick tilbaka till sängen och busade lite med Viktor.. Han var inte så glad på mig.! haah men han började vakna till efter ett tag. Sen var det skola. Och som anslutning på de hel gjorde vi en Musiklek.. Haha måste säga att den var vädlgit rolig.. Vi var i tre lag. Rosens änglar, Stekta Stina & co. och sist 5 på nya äventyr. Vårt lag "Stekta Stina & co" fick poäng för bästa namn. ;) haah Sen var det tårta och saft.. Mycket gott! haha Tack för en bra dag. 


Sommarlov!!

Sommarlov! hur gött som helst. Sitter här hemma ute i solan...En bra start för sommarn.. Blir ut och käka mat för att fira att man ha klarat av ett helt år i gymnasie. Bara två år kvar till studenten!!! Hur härligt som helst.

Skolavslutning

Sitter nu i skolan och bara väntar på att skolavslutingen ska vara över. Om typ 3 timmar har jag somnarlov. Så himla skönt ska det bli. Eller ta tycker du Viktor? Haha. Sov gör älsklingen i natt på det var bara till att stiga upp tidigt. Var ju på studeten sent i natt också, så man är en aning trött. Men det ska väl fungera. Få se på det positiva. Jag har sommarlov om 3 timmar. :D

Studenten

Idag hade jag sovmorgon, Så jag nöjt för fullt. kom till skolan och fick reda på betyg i några ämnen. Måste säga att jag är rätt nöjd. Slutade vid ett idag, så jag cycklade hem och nu hade jag tänkt mig att vila en stund. Sen är det att göra sig i ordning in för studenten. Ska dra ner till viktor och fira hans syster för att har stått ut med gymnasie i tre år. Det ska bli trevligt. I morgon har jag själv skolavslutining och sommarn börjar för min del ;)
Ha det gött allesammasn

Bökhult

Idag var det skola i typ två timmar. Först Historia och sen Datakunskaps prov. Måste säga att jag tro att det gick hyfsat bra för min del. Efter det stack hela klassen ner till Bökhult och solade och badade. Det blev inte så mycket badanade för mig del, för det blåste lite för mycket. Jag låg hellre och solade ;) Måste säga att det var ganska trevligt.. Och snart ska jag och syrran ner och kolla på balen. Se alla fina männsikor som är uppklädda och allt. Jag vill med ta studenten nu! blir så sugen på det. Men men. Mer kommer ikväll!

A sunny day :)

Måste säga att det har varit en hel skön dag. Började med att vi skulle sticka ner till torget och kolla på när treorna kör poängjakten.. "lekar".. Var lite smått segt ibland.. lite jobbigt att sitta där i solen och stekas. hehe Slutade vid halv 12 så jag stack hem och förberädde mig på Bökhult ;) Träffade först Emmy,Hoff,Stina ;) och sen var det mycket mer folk på bryggan såklart :P Solade och badade många gånger.. Eller rättare sagt doppade mig.. Efter ett tag solade grappade Jens tag om gick och bara slängde i mig. så sjukt kallat. Men jag kan trösta mig med att jag drog ner honom med mig.. haha och sen efter det blev man iputtad hela tiden.. men det är sånt man får tåla. Snacka om att jag har bränt mig.. Hoppas att all solade gör någon nytta. ;)
Ha det

gött allesammans.

SuperDuper Helg

Denna helgen har varit helt toppen. Först och främst var jag i skolan på fredagen. Hade bara en timmes lektion, så det var gött. Åkte direkt till sötingen. Och när jag kom dit blev det tacos. Alltid lite gott som vanligt. Sen stack vi till badplatsen och grillade lite med några andra kompisar. Sen cyklade vi tillbaka och det blev film resten av kvällen.
Lördag : Vaknade och hela huset luktade nybakat bröd som Lena hade bakat. Stack ner till badplatsen och solade och på tog jag mitt första dopp för i år. Tog lite tid innan jag kom ner i vattnet. ;) haha tack viktor för att du hade tålamod med mig ;) Sen på kvällen skulle Lena och Kent (Viktors föräldrar) ner och grilla nere vid sjön.. och vi stannade hemma och grillade för oss själva :D Grillad kycklingflié nypotatisar, grönsaker och mycket god sås :) kunde inte har blivit godare... Sen blev det mys mys mys på kvällen... Film och poppcorn bland annat ;) Första poppcornpåsen bände Viktor som bara den. så Jag poppade en ny... Det blev perfekt... :D
Söndag : Vaknade med sötingen jämte mig.. hade lite svårt att sova för att jag hade bränt mig en aning. Efter frukosten  spelade jag och viktor kubb... Förlorade tyvärr :( och sen kom Lena och Emmy och ville vara med.. Så det var jag och Viktor mot Lena och Emmy ;) spelade två omgångar och vi vann båda ;) Bra teamwork ;) Efter det stack vi ner till sjön och solade och badade ;) Det  var väldigt varmt, måste jag säga... Sen kom hela tjejgänget ;) Anni,Sofie,lovisa,Johanna och Karin ;) Mycket trevligt gäng ;) Sen åkte jag hem och det blev grillad mat här också ;) Gott, gott ;)
image37
Viktors mycket goda kycklingflié... Jag är mycket nöjd ;)

RSS 2.0