M

Asså du är helt j*vla otrolig. hur kan du bete dig såhär. Du kan ju inte hålla på att ändra din åsikt hela tiden, tex Jag tycker om dig, Jag kan inte vänta på dig, Jag vill bli tillsammans med dig, Jag klara inte av att vara bara din kompis längre. Ne men var inte det då.!!

Är det inte bättre att ha en liten del av mitt liv än ingenting alls?? Är det inte bättre att vi träffas lite istället för ingenting??

Men det var du som sa det! Och jag tänker inte hindra dig

Från och med nu så är vi inte "kompisar" längre (din önskan). Jag bara uppfyller den

Du vet vem du är .

Idag är ingen vanlig dag, för i dag är det Ellen fördelsedag

Ja jag vet! Det var igår men jag har inte haft tid att blogga så det får bli idag i stället. Kom till skolan och hade några små bus i fickan som vi skulle göra! Började med att lägga ut en bild på fördelsedagsbarnet på Overheaden till mattelektionen. Synd att det blev lite för mörk bara :S
Sen hade jag fixat en riktigt het bild på Ellen framtida kropp.. (pamela anderssons kropp) med Ellens huvud på! Ellen, nu är du inte längre någon platta! Satte upp den på skåpet och lät det sitta där i någgra timmar innan hon hann märka det ;)

Efter skolan blev det att träffa M en runda. Och sen fixade jag iordning mig för fest!
Kan ju säga att det inte var ritkigt det jag hade förväntat mig. Men trevligt att träffa Mimmi,Sofia,Sandra,John,Simon,Daniel och så klart Fanny. Men hade lika gärna kunna varit hemma! haha



ha det bra! puss

Studiedag

Idag var det studiedag och det innerbar att åka upp till växjö med tjejerna och shoppa lite! Tog bussen upp dig, som vanligt sov jag alltid.. Jag är verkligen helt hopplös när det gäller att åka bussar/bilar. Väl framme gick vi in i masssa affärer, tog en fika vid Mcdonals och fortsatte shopping rundan! En trevligt dag måste jag säga!! Köpte två jeanstights, en i mörkblå och den andre riktigt blå! Bilder på dom kommer senare!

Träning ikväll var tuff som vanligt.

Puss&Kram

Cykeltjuven

Ja idag blev min cykel stulen. Tack för det. Övningkörde efter skolan och hoppade jag av vid trakfikskolan och kom på att jag hade min cykel kvar i skolan (olåst), gick hem och glömde bort det tills på kvällen jag och pappa skulle hämta den så var den inte där! Fan! Vem gör egentiligen sånt? Att bara ta någon annan cykeln och cyckla iväg med den? Visst jag få skylla lite på mig själv som inte låste den men trodde faktist inte att folk är så dumma och gör något sånt!!!!

Men men få hoppas på att jag hitta den någonstans... Hoppas på det bästa.

Onsdag

Hej, tänkte bara skriva ett litet snabbt inlägg innan jag dra ner till byn och träffa tjejerna!
Ska ner och äta lite på Ikea hade vi tänkt och sen sticka till skolan och lyssna på föreläsning. Efter skolan bli det övningköra lite. Och sen ta det lugnt resten av dagen. Hoppas förkyldinngen och hostan försvinner bara! Jobbigt att gå runt med täppt näsa!

Höres senare.
Ha det bra!

Hur kan du fortfaranade vara i mina tankar?

Hejsan.
Skolan har varit låång och jobbigt som vanligt. Känns som en måndag faktsist. Har mått lite sisådär idag. Började med att vakna och var helt täppt i näsan och sen lite små hosta hela dagen. Ajaj.

Efterskolan drog Jag,Ellen,Julia, ner till körskolan och gjorde lite frågor! Var inte riktigt min dag inte. Fick fel imon första minuten! Yess! vilken motivation man få!
Lilla Ellen tryckte lite här och där på datorn och sen försvann alla hennes frågor! haha Tyckte så synd om henne! Hon fick ringa till Chistina och fråga hur man skulle göra och till slut fixade sig, som tur väl är det!

Blev ingen träning för mig i dag. Kände mig inte riktigt i topptrim så tänkte jag skulle vila upp lite och hoppas på att jag känner mig bättre tills på torsdag...

Sitter här och vänta på att nya avsnittet från OTH ska komma ut!

Puss&Kram


Bilder från Lagfesten!


Större bild så är det bara till att klicka ;)

Lagfest

Igår (fredag) var det lagfest! Åkte till Eneryda, hem till Helen & Anne som höll i lagfesten! Tack så mycket!
Massa skoj, prat och skratt så klart blev det under kvällen! Körde en himla rolig lek som utgick på att det stod ett påstående och så skulle man gissa vem det stämde in i påståendet i laget! Här är några som jag kommer ihåg:

Vill ha barn med en svartkille - Ellen O
Mindes inte sin nyårsfest - Amanda
Hoppade på hennes kompis syster när hon låg och sov - Linnea
Värmt upp fingrana in för kvällen - Ellen F (målvakt)
Gillar att vara i sängkammaren - Jag! haha (undra varför jag fick den titeln)
Hennes bror såg den ha sex genom fönster - Julia
Toffel- Kajsa
Durracell kaninen - Nina
Sprang från polisen - Carolina
Kommer med foppa tofflor till fest - Emma K
Bruka ligga under bordet under kvällens gång - Hanna L

Med mera! Himla rolig lek måste jag säga ;)

Resten av kvällen blev singstar och mycket dans!

Bilder kommer!

Och dessutom va den en liten kille som hade fördelsadag igår. Grattis E!!

Run bitch, Run

Hejsan hoppas. Tordagen har varit en jobbig dag som vanlig. Började med heldag skolan slutade vid hlav fyra, promenerade hem, träffade syster och adam här hemma. Sen vid 6 tiden va det hoppa på cyklen, köra till haganäs och träffa hela laget och var ute och sprang lite. Spang 5 km. Det var riktigt halt på vägarna. Efter det blev det simning, simmande 20 längde och sen gjorde oss iordning för att kolla på damlagets match.  trevligt. :D
 
Har engelskläxa till imon. 60 glosor och jag har inte pluggat ett dugg. Aj aj aj! inte bra! Men så kan det bli.

Ha det bra!

what dreams may come

Började dagen med att ha sovmorgon till 1. Stack ner till byn och träffade tjejerna och käkade lite tacotallrik.. Riktigt gott var det! ner til skolan och ha Svenska och Ekomoni. Efter skolan blev det körskola.. Gick väl sådär idag.  Lite problem med dragningsläget! Men bli bättre och bättre! 

i kväll bli det kolla på någon film och göra lite läxor! Har lyckas slarva bort min loggbok så jag har ingen aning vad som händer nu för tiden. Någon som har sett den? ;)

 
Old picture från sommarn 2004.


Ingelstad/Växjö Vs Älmhult

Ny duschad och klar! Det var riktigt härlig med en dusch efter matchen! Dagen började med prov i ekonomi som gick helt okej måste jag säga. Förstod inte riktigt hur man skulle räkna ut saker och ting men hoppas han fatta vad jag menar! Fick tillbaka Naturkunskapen.. Nöjd med reslutatet men kan på pekar att naturkunskaplärarn rätta helt cp!

Efter skolan blev det sista teori lektion med trafikskolan! Skönt måste jag säga!
Hade en halvtimme på mig och sen var det match! Stressade hem, slängre i mig maten och cycklade som en dåre till matchen! Mötte serieledarna som består av ett helt lag med A-lag spelare. Förra gången vi mötte dom blev reslutatet 16-1 till dom (jag var inte med på den matchen) Denna gången slutade 5-0... Riktigt bra spelat av oss.. Sjukt taggade i andra och tredje perioden. Synd att vi var lite sega ibörjan.! Släppte in 3 mål då. Andra blev det 0-0 och tredje 2-0.

Men lyckas vi skrämma dom ta vi resten av laget i serien lätt! ;)

Ska kolla på det nya avsnitten av One tree hill nu! Yees!!

Puss&Kram

you brought something, out of nothing.

Gucci har varit på helvarv hela dagen. Sprunget på väggarna och på taken. Försöker sitta och plugga lite men hon vill bara leka hela tiden. Längtar till hon har vuxit till lite och lugnat ner sig ;)

Började dagen med att ha en lektion i skolan och sen sluta! lite fattigt. Cycklade ner med Ellen till körskolan satt där och gjorde teorifrågorna på datron. Stina och Julia dök också upp! Satt där i två timmar innan jag beslutade med att lägga ner för dagen!
Kom hem och lagade riktigt mat för "första gången" haha Jaghar inte riktigt tålamod för matlagning med i dag fick jag för mig att jag skulle laga något gott! Det blev snittzel, klyftpotatis och bearnaisesås. Blev riktig lyckad måste jag säga! Mätt blev jag!

Nu sitter jag och råplugga som vanligt. Alltid i sista minuten! Helt hopplös är jag! Men jag tro det är då jag fungera som bäst! Plugg i sista minuten!

Ekonomiprov imon, Önska mig lycka till!



Puss&Kram

Älmhult Vs Westervik

Söndag har varit en lång och tråkigt dag.
Började med att spela hemma match mot Westervik. Slutade med en vinst för oss. 8-2. Gjorde de sista målen :)
Efter matchen blev det lite massor med plugg.. Har ju STORT ekonomiprov på tisdag.. och känner mig ganska lost i det. Dessutom har jag 4 kapitel på teorifrågor samma dag. Härligt
Lars komförbi en runda och fixade och donade lite med datorerna här hemma! kommer i veckan igen och ska fixa en till sak och sen är alltid klart!

Imon har jag vara en lektion hela dagen och det är franska! Andra lektioner är inställda.. Yees! Har lite tid att plugga i alla fall.

Ha det bra!

Puss


Lördag

Nu  har jag äntligen fått tillbaka datorn och funkar bättre än förut! Inte fixade han så att själva datorn funkade utan också gjorde den mycket bättre och snabbare. Han la in ett arbeta minne som gör datorn sjukt sabbt. Är ritkigt nöjd nu!

Idag bli det väl lite mys här hemma. Hade tänkt och åka ner till Häradsbeck och hälsa på M men eftersom det är något konstigt med bilen så vågade vi inte köra! Ikväll bli det att kolla denna filmen:
 
Bride wars eller "bröllops duellen"

Imon är det hemma match mot Westervik! Kom och kolla!

Ha en bra lördag.

Its like you were my favorite drug

Jaha nu var denna torsdagen snart över och här sitter jag framför datorn och chilla lite.
Dagen har väl varit okej. Torsdagen är den jobbigaste dagen på hela veckan. Gå heldag då. Jag klaga så mycket! haha
Måste bara berätta dagen höjdpunkt. Jag och syster var ute och gick med Gucci och hon satte sig mitt på gatan och sket. Efter som jag VÄGRA plocka bajs och dessutom är det sysrrans hund så är det hennes uppgift. Tog fram påsen, tog bajset och knöt igen den. Sen gick vi tillbaka. En stund senare skriker syrran: TA EMOT! och vänder mig om, och få en bajspåse på mig. Syrran började skratta och när hon ser att jag böjer mig ner och är på väg att plocka upp påsen igen, så förstå hon vad det är som är på väg att hända, så hon springer för livet och jag springer självklart efter. Jag kastar påsen och den hamnar rakt på hennes huvud. Full träff! Jag skattade så hårt att jag inte kunde fortsätta spinga. Helt sjukt kul hade jag då! Jag ursäkta om ni bli lite äcklade.. jag förstå er! ;)

Sen på kvällen bar det av till haganäs för att kolla på Damlags matchen! Dom ledde ganska stort så det var ingen riktigt spänning i det hela
.
Kommer alltid att tycka om dig syrran, även om du lukta lite skit ibland ;)

Onsdag

Hej.
Har precis kollat ett avsitt från oth med syster! Älskar verkligen den serien! Idag steg jag upp, cyklade ner till körskolan och sedan övningskörde lite! Gick ganska bra för att vara första gången. Är lite ovan med bilen men det vänjer man sig efter ett tag. Var på tandläkarbesök dessutom. Inga hål! *stolt* Är riktigt förvånad så mycket godis som jag äter. Stack till skolan och var på svenskan. Efter skolan stack jag och syster ner till Olé och åt tacotallrik.. Riktigt gott. Stack sedan ner till Open Sun och solade lite. Det behövde jag verkligen så blek som jag kände mig!

Ne nu ska jag läsa lite på samhälls läxan!

Ha det!


Lovely

Hejsan.
Provet gick väl lite si sådär. Massa frågor var det och en del kan jag säga att jag inte hade en aning om. Så där rök nog mitt MVG. haha

Efter provet gick man med huvudvärk hela dagen. Efter skolan stack Jag,Stina och Julia ner till Hartmans och tog en fika. Gick sedan ner till körskolan, där fick jag sitta vid datorn första gången och svara på frågor. Känner mig helt lost hur man gjorde. Men man kom in i det till sist.

I morgon är det övningköra som gäller med Erling och sen tandläkarn. Inget jag ser framemot precis. Tycker inte om att sitta där i stolen med munnen öppen och dom pillar i min mun. Obehagligt.

Ne nu ska jag fortsätta att chilla lite framför datorn eller tvn..

Ha det!

22:32

Sitter här och klockan är 22.26 och jag har officiellt lagt ner pluggandet! Är helt hjärntvättad nu. Suttit och pluggat sedan kl 6 och haft lite små pauser imellan i och för sig. Idag har inte hänt så mycket. Sov lite när jag kom hem innan jag började plugga. Längtar redan tills det är helg. Så trött på skolan!

Imon är det träning och teoriskolan för lilla mig. Få se hur många rätt jag har ;)

Nä nu ska jag nog så och sova lite.

Puss&Kram

Söndag

Ja då var min dator "sönder" på grund av Gucci. Hon rev ner den från bordet så att laddningen inte fungera längre. Annars funkar datorn som vanligt förutom när batterierna tar slut så kan man inte ladda den längre! Ska ber pappas kamrat och se om han kan fixa det! Data nörd är han. Annars sa pappa att han skulle fixa en nya dator till mig! Riktigt snällt av honom men föredrar faktist  min gamla. Vill inte slösa pengar..


Idag bli det solaruim, plugg, plugg och åter plugg! Fy tycker verkligen inte om Natuekunskapsprovet som vi har på tisdag! Hur mycket som helst!


Ha en bra söndag
Puss&Kram


You´re in my mind

Precis hem kommen från matchen. Bestod av en två och en halv timmes bussresa till Färjestaden i Öland. Ganska dryg men det är lugnt. Jag sov nästan hela bussresan dit och hem! Helt galet asså. Nu är jag hemma själv för resten av familjen är hos kusinerna och äter middag. Tyvärr missade jag middagen prg av matchen. Matchen sluta tyvärr inte så bra för vår del, men det var ganska väntat.
Resten av lödagskvällen kommer bestå av film, poppcorn och lite mys!

Ha det bra!

Puss&Kram

Lugg????

Okej.. Jag står in för ett stort beslut!
Ska jag skippa så jag få lugg??
Är riktigt sugen men vågar inte riktigt. är rädd för att det inte skulle passa.
Vad tycker ni?

Ungefär såhär hade jag tänkt mig..
Passar?

Btw så är Rachel Bilson så himla söt.
Hon passar verkligen i lugg!

Friday

Idag är det äntligen fredag! Varit i skolan två dagar och det har varit ganska slappt.. Men en skönt start på det hela i alla fall! På dagen var jag ute en runda med Gucci och sen blev det att städa lite och träffa M på kvällen! Stack ner och köpte massa onyttigheter:
Brownie
Sprutgädde
lösgodis
färdigpoppad poppcorn
Micropopp
ahlgrens bilar
energidryck

Så ni kan förstå att jag har lite ont i magen nu! Men gott va det!

Dessutom kollade vi också på YES MAN.. Riktigt rolig film.. Fast hade faktist trott att den skulle vara roligare men den var bra ändå! ;)

Nu blir det att mysa lite med syster! ;)

Ha en bra fredag!!


YES to love!


Min lilla ögonsten ;)

I'm trying to leave the memories of you behind

Hejsan.
idag drog jag, pappa och syrran ner till byn.. Gick i några affärer och handlade lite små saker.
Väl hemma så färgade syster mitt hår.. Jag är ganska nöjd faktist, fast jag trodde inte det riktigt skulle bli så mörk.. Men det lär ju bli ljusare med tiden ;)
Sen blev det körskolan för mig.. Satt där och lyssnade och fikade lite. Och nu har jag beställt min första körlektions tid! Önska mig lycka till ;)

Ikväll bli det att plugga lite och att förbereda vårterminen som starta imon.. Gud vad lovet har gått fort.. Men tiden bruka gå fort när man har kul ;)

Ha en bra kväll!! 

Pusss 

I follow when you´re gone

M har precis åkt hem efter en mysig hemmakväll hos mig. Igår blev det massa filmer, mat och lite bus med Gucci. Vi kollade på 30 days of night , Jönssonligan, Fullt hus 2 , Herbie och såklart körslaget.. Jaa massor de vill säga. Lagade lite mat, eller ja mat och mat, det fick bli nudlar för jag är ju såå dukigt på att laga mat (eller inte) Jag har varkligen inte tålamod till det.! kladdkaka som efterrätt! Kan det bli bättre?

Han åkte hem på morgonen efter att vi käkat "frukost" vid tolvitden ungefär! Härligt!

Tack för en bra dag!

En gammal bild. 3 år sedan på min födelsedag! ;)


Gucci

Ber om ursäkt för den dåliga uppdatering, har haft ltie saker att göra bara.

I måndags övningkörde jag ner till Skåne för vi skulle kolla på en liten hundvalp som syster ville ha! Kom dit, hitta den sötaste hunden man kan tänka sig så man kunde ju inte bara säga nej till!
Stannade på City Gross på vägen hem och köpte lite nödvändiga grejer till hunden.
Sen kom det till namnvalet.
Jag ville att den skullte heta Tellie,pappa ville att den skulle hete Lotta och syrran ville att den skulle hete Gucci! och eftersom det är syrrans hund så fick det bli Gucci

Nyår!
Spenderade hos Oliver! Tack för det förresten. Var en riktigt rolig fest måste jag säga, eller håller du inte med Daniella?
Det blev en sen natt kan man säga ;)

Ha en bra dag!

Pusss

Gucci


RSS 2.0