So kiss me

Jag saknar den känslan vi en gång hade!

 

Tänker på dig!

Idag är det rättegång i Tingsrätten i Växjö idag! Tänkte först åka dit och vara som en stöd, men jag kände att jag inte klara av att höra domen. Känns så fel att min kompis "kanske" få straff för att han gjorde självförsvar! En sak som jag stör mig riktigt på är att han som hotade min kompis med kniv i halsen stämmer min kompis.. Hur sjukt är det inte det!! Jag hoppas att mina vänner gör det rätta för honom, att han klara sig undan så lindrigt som möjligt! Det var inte hans fel! Sitter här hemma medans rättrgången håller på och väntar på att allt ska vara över och få veta hur saker och ting blev! Hoppas på de bästa!


Bonna livet ;)

Glömde att berätta att jag jobbade igår här hemma, Hjälpte pappa med att plocka in alla utemöblerna och sågade ner vårt kära plommonträd och plockade upp alla potatisar som vi har i landet. Syrran och jag körde och lastade av risen (grenarna), kan inte förstå att man kan ha så roligt att lasta av som vi hade. Som belöning så bjöd pappa oss på GODIS.. Det tackar man aldrig nej till.! Jag måste säga att jag diggade mitt och syrrans arbetsstyrka..




There is only one of you, and that's what make you so special

Sitter här i sängen och ska väl snart bädda ner mig.. Var och kollade när U-laget spelade match idag, Älmhult vs. Ryd och jag kan meddela att tyvärr förlorade Älmhult med 4-0. Och Viktor skryter som vanligt.

Ha en bra kväll!

Puss&Kram

Shopping med familjen + Matteus

I lördags var jag i Växjö med familjen och Matteus.. Jag behövde köpa skor och jag hittade tillslut inte bara ett par utan två par skor och sen blev det en tröja och lite smink. Matteus snällis köpte en fin scarf till mig ...Tack så mycket! Dessutom köpte han en fin tjocktröjsjacka eller va det heter till sig själv.. hehe Det var inte riktigt syrrans dag inte, Hon hittade bara ett tar skor.. Hon ville ha en fin stickad tröjja men hittade ingen som hon fastnade för. Efter att vi hade kommit hem så latade jag och Matteus en stund efter den långa shoppingrundan. Efter någon timme eller så skulle han kila hem. På kvällen bestämmde jag och syrran att vi skulle ha en syskon-myskväll!! Så vi stack till Konsum och köpte lkite färdigpoppad poppcorn och vanlig poppcorn, godissnören, briogodis, läsk, dipsås, durka, morötter... Och den kollade vi på The Happining.. Lite konstig och dålig slut tycker jag!
Idag bli att plugga lite och sen sticka ner och kolla på U-lags matchen!!
Ha det bra allesammans!
Puss&Kram


Friluftsdag

I fredags var det ut och paddla tidigt! Snacka om att man höll på att frysa ihjäl! JAg paddlade tillsammans med Julia, viktora! Det gör första vi gör när vi väl kommit i vattnet är att köra fast så ena lärarn fick hoppa i vattnet (i kallningar) och dra oss förbi alla stenar! Vi kunde inte hålla oss för skratt! Väl framme vid viloplasten blev det lite eldning och korv! haha
På kvällen var det A-lagsmatchen som gällde! 9-4 till älmhult rena utklassningen. Träffade massa trevligt folk! Det var bara jag och stina som va singlar där! snacka om utanför! haha  Om jag och Stina inte hinna någon kille innan vi är 18, då är det dejtingannonserna som gäller! haha
på kvällen blev dert massa telefonsamtal, Matteus, Viktor och Emil ;) trevligt trevligt.
Hoppas ni hade en lika bra fredag som jag hade!
Puss&Kram



Sjuk men på bättringsväg

Idag har jag stannat hemma för att jag inte kände mig så bra, men bättre idag än igår! Usch ja! har gjort lite läxor och läst lite och sen var det så fint väder ute så jag tog en promenad ner till maxi och köpte lite vindruvor! Dom var lite smått sura men vad hade man förväntat sig. Idag bli ingen träning för lilla mig prg av förkylningen och streckningen i jumsken.. Ajaj.
Imorgon är det friluftsdag och jag har ingenaning hur dagen kommer att se ut.? Vilka kläder man ska ha på sig, om man ska ta med sig mat, vilka uppgifter man ska göra, om man ska betala kanoten osv! känner mig ganska förvirrad när det gåller detta. Men det kommer nog gå bra!
I helgen bli det att kolla när U-laget har match. Ska bli en rolig match att kolla på!
Ha det bra allesammans och håll er friska!

I hate this part right here

Nu fick jag beskedet att jag inte kan spela innebandy på några veckor :( Jag har haft en jävla streckning i mitt lår i 3 veckor snart och jag har inte orkat kolla upp det. Nu på senaste har det börja göra ont bara när man går och det har det inte gjort innan utan bara när jag börjat anstränga mig! Fan, Jag har inte råd att vara borta i några veckor! Jag försöker övertala att det går bra att spela med det, men pappa tycker inte riktigt om det.! Han ta exempel på alla idrotstänor som har fått en steckning är borta i flera veckor. så allvarlig är det anse han. Och jag behöver inse att jag behöver ta det lugnt. men jag vill inte att det ska hinda mig från att spela! Jag få se hur det går i framtiden. jag tar i alla fall en vecka ledigt från innebandy och sedan börja fösiktigt!

Alla innebandy spelare förstå nog hur jag känner det! hehe

cauce tomorrow can´t wait

Hejsan alla sötingar ;)
Idag har jag inte mått alls bra, vaknade och hade jätte ont i halsen och i huvudet. Innan jag stack till skolan tog jag en huvudverkstabblet men den hjälpte inte. Jag tänkte att jag skulle klara två rätt långa lektioner men jag hade så ont att jag inte kunde fokusera på något vettig. Men jag hoppas verkligen att morgondagen bli bättre! Hatar att vara sjukt, speciellt nu.
När jag kom hem så tog jag en huvudverkstablett igen och la mig. Vaknade vid halv 6.. Shit har sovit i några timmar och det är inte ett bra tecken.

Hela familjen har varit sjuk och nu när dom väl börja bli bättre så kommer jag! Usch. Men det är sånt man få stå ut med.

Renovera mitt rum again ;)

Idag gick jag heldag i skolan och man märker att det har blivit jobbigare... Efter skolan satt jag och snackade lite med pappa och jag frågade honom om vi inte kunde tapetsera om mitt rum, förväntade mig ett nej men det blev ett ja!!! Och jag trodde jag att det skulle ta evigheter innan vi skulle komma igång med hela arbetet, men i stället bestämde sig pappa att vi skulle köra igång om typ en månad, för då arbetar han inte.. Han måste alltid hålla sig sysselsatt.. hehe Så jag har massas ideer om hur min nya rum ska se ut och självklart kommer ni få se det... Hade tänkt mig vita väggar och sen en fondvägg för att kompletera de vita! Och medans vi ändå är igång hade vi tänkt att ta lite andra delar av huset och göra om.. Det kommer att vara kaotiskt men ska nog funkar!
I helgen hade jag tänkt sticka upp till växjö och shoppa lite, problemet är att jag inte riktigt ha några pengar men det ska nog lösa sig..
Ikväll är det träning och nu är det U-laget som gäller... Det kommer gå kanon!

Puss&Kram

Skvaller och Skvaller! vad är sanningen?

Varför hör jag massa saker om dig? Saker som jag inte visste, Saker som jag kanske inte borde veta? Önska bara att allt skvaller inte hade någon betydelse, så slipper man undar om dom är sanna eller inte. Jag är verkligen trött på att höra spekulationer hela tiden. Jag vill veta FAKTA! Hur saker och ting egentligen är! Men man kan inte får allt i livet. Men det är en sak som jag borde förtjäna att veta! Jag vill inte höra tveksamma svar! Aningen är det så eller inte!

Du vet ju hur jag känner, så varför leka med mina känslor?

Igår var jag på Balders.. Hade faktsist det ganska trevligt även om det inte var mycket folk! Till och börja med stack jag hem till Daniella och där träffade jag på Anna,Sara,Emma,Mariella,Matilda.. Trevligt trevligt, sedan stack vi till Hoffe på förfest! Hade lika gärna kunnat stanna hemma hos Danni. Sen bar vi av till balders! Träffade två väldigt trevliga killar ;) Båda från Karlshamn..

Idag var det match! Vi möttre Kalmar och dom var bra.. Vi förlorade med 5-2 .. ajajaj.. Not good. Men sånt är livet.. det är bara till att ta nya tag!

Du förstå inte hur mycket du såra mig när du håller på som du gör! Du vet ju att jag har känslor för dig, så varför leka med mina känslor!! Vill du ha ett strul, Ta någon annan. För mig är det inte bara ett strul, utan mer! Så det såra mig varje gång du fösöker och sedan inte vet hur du vill! Ta dig samman och bestäm! Allt eller inget! så lätt är det.. Det finns inget mitt i mellan!

Ps. Bilder kommer!

puss&Kram

Alanya

Idag var det exakt en månad sedan jag var i Alanya!! Sakar verkligen dom tiderna med dig.

God damn you're beautiful

jag vill verkligen, sjukt mycket. Men frågan är om jag ska sjunka så lågt för din skull? Jag vill verkligen veta om du är värd det?

Men jag vill mer än va du anar! Men inte ritkigt på detta sättet.

Clintan ;)

Sitter här och kolla på Mystic river (Clint Eastwood film) med pappsen ;) Alltid lika mysigt.
Innan idag så blev jag promenad sugen så jag kilade ner till maxi och köpte lite godsaker in för myskvällen.
Det var ett tag sedan jag va på maxi och när jag steg in där, så märkte jag att dom hade gjort om en hel del. Så fort man gick in där var det ett ställe med bara smink!! Hur bra som helst! Till myskvällen köpte jag poppcorn och choklad! Och sen blev jag så sugen på att köpa smink, så jag köpte en ny foundation Max factor.. Har haft den innan och jag gillar verkligen den!!! idag skulle jag träffa en kompis men det blev inte så. Ville hellre vara hemma och mysa!

Ha en bra myskväll allesammans!

Puss&Kram

Älmhult vs Ljungby

har precis kommit hem från Matchen.  Man kan säga att det inte gick så bra. Vi förlorade med 4-2.. När det väl stog 3-2 till dom såg vi verkligen chansen att vända det och vi var riktigt motiverade, men tyvärr gjorde gjorde dom ett fjuttigt mål. Men men.
Nu sitter jag här vid datorn och samtidigt plugga Engelska! *Boring* men det är sånt som man måste göra.
Tidigare idag har jag kommit på att jag ska köpa några nya skor. 2 eller 3 st.. sånt bra erbjudande nu, så hade tänkt att passa på medans min plångbok är tunn.. hehe Få se lite vilka det bli.

Fredagen hmm? inget planerat.. Bli väl kanske en myskväll med syrran? Alltid lika trevligt.. Hyra en film? Några bra filmer att rekomendera??
Ha en bra kväll
Puss&Kram

it's over now

We've run out of words, we've run out of time,
We've run out of reasons, really why we're together,
We both know it's over baby, bottom line,
It's best we don't even talk at all, wooh.

Cause I'm not comin' back I'm closin' the door,
I used to be trippin' over missin' you but I'm not anymore,
I've got the picture phone, baby your picture's gone,
Couldn't stand to see your smile, everytime you dialed.


</3



Du har inte en aning

Hejsan! :D
Igår fick jag reda på lagställningen och tyvärr blev det inte som jag hade hoppas på! Men tränarna sa att det var tillfällig och att dom hade lämnat några plaster kvar som man kunde kvalificera sig in i! Så nu är det bara att kämpa för min del! Vill verkligen ha den platsen! Men kan jag kan förstå att jag ha hamnat i U för att jag har inte varit med på så många träningar och tackat nej eller en match och cup! Men jag kunde faktist inte! Så jag kunde inte riktigt förvänta mig att jag skulle komma i A, Men hoppades så klart.

Idag hade jag sovmorgon till 1.. As gött måste jag säga. Hade bara Svenska och UF..
Innan var vi 3 i vårt UF företag men är bara 2  nu! En har hoppat av för att den hade kommit på en bättre idé att göra! Men det bli bara mer jobb åt oss ist.. Lättare att hålla koll på allting då och få saker gjorda!
Vi har hittat den perfekta tillverkare för vårt företag och ska nu ringa dom och hoppas på att dom nappa på vår idé! Tro att vi faktist ha en chans ;)
Nu sitter jag och plugga Samhälle, Matte och Engelska! Men engelskan kan vänta tycker jag!! ;)

Ikväll bli det slappa lite och kolla på tv!
Imon är det Match Älmhult mot Ljungby.. Tro att vi inte ha en så stor chans. Men vi få se!

Puss&Kram

A- eller U-laget?

Idag kommer vi att får reda på om jag kommer med i A- eller U-laget.. Ska bli spännande :) Va tro ni???


Jobbat!

Idag har det blivit en del jobb.. Jag skulle egentligen jobbat från 17.00 till 22.00 men jag stack efter 20.00 för vi hade redan rivit ner alla stånden i linnehallarna! Snacka om att det var jobbigt. Fick om i händerna som faskien, man skulle ju ha ha haft arbetshanska på sig.. Fika fick man ju osckå. Gott!
Kom hem och satte direkt igång med att göra lite läxor, samtigt snacka i telefon och sitta på msn! haha
lite jobbgt.. Men läxorna blev faktist klara, Tack vare lite hjälp från matteus! Han gör alla mina läxor nu för tiden. Denna läxan som jag gjorde, så skulle jag skriva en hel A4 papper om mitt liv! haha skev kanske en fjädedel och sen fick matteus hjälpa mig med resten. Tro nästan att jag inte ha något liv! haha men tack för att du fyllde i de tre fjärdedelarna som jag hade kvar! haha

Få hjälpa dig någon annan gång..

Ska nana nu hade jag tänkt! Så vi ses mer imon!

Puss&Kram

Studiedag

Idag har jag varit ledig för det var studiedag för oss! Jag och syrran beslöt oss att sticka ner til byn och shoppa lite! Jag hittade en hur mysig tröja som helst, men ha inte riktigt råd att shoppa nu! Syrran däremot köpte en hel del. En tröja, mascara, vantar och ett mega sött paraply!.. Om en timme så ska jag ner och jobba lite! från 17.00 till 22.00... jobbigt..! men men. Berätta mer om det ikväll!

Puss&Kram så länge!

Fan.

Fan vad jag gjorde bort mig! Kan inte förstå hur jag lyckas! Trodde verkligen att du var intresserad, men icke! Igår fick jag i alla fall känna den största diss någonsin! Tack för den, du

Men som en bra kompis sa till mig!
Han får fan skylla sig själv, Du är underbar och kommer att hitta 1000 andra som inte skulle tacka nej till dig!

Det kan låta lite misstänktsamt, men så är det inte i alla fall :D

Fyllesamtal

Fick ett samtal inatt av min underbaraste syster som hade fått i sig lite för mycket i lördagskväll..! haha
Jag frågade var hon var någonstans och hon svarade : Jag vet inte. Snacka om att jag blev orolig.. Men tillslut hade hon fixat skjus hem och väl hemma mötte hon en orolig mamma! Jag hade ringt henne och berättat att hon kommer hem snart, så hon visste om det.. Syrran vågade ju inte prata med henne.. På morgonen gick hon ut i köket och där stog mamma och pappa och flinade och skrattade lite... Dom var inte arga alls, utan tyckte mer att det var roligt. hehe  
Jag vet hur det var engång i tiden.. :) haha
ha det bra!
Puss&Kram



*prosit*

Helgen blev tillslut väldigt bra! Älmhultsdagarna kunde ha varit mycket bättre! Men det bli det nog nästa år! Iställer stack jag till Halmtad och träffade Matteus vännen! haha Första dagen stack vi ner till stan och shoppade! Jag letade förgävest efter en skinjacka och en snygg väska.! tillslut hittade jag de plus en litet sött halsband. På kvällen stack vi ner en runda vid havet och kollade på solnedgången... Men det va så jäkla kallt ute så vi gick tillbaka rätt snabbt.. hehe Resten av kvällen betog av Sing a long plus massa andra filmer! Sen kom vi till de allvarliga snacket! blää, jag hatar att prata om det, men känns alltid bra att prata om det med dig! Tack ännu en gång för att du finns där för mig!
Hela helgen har jag bara nyst! håller nog på att bli sjuk.. :S Vill inte det!

Puss&Kram


Halmstad!

Imon ska jag åka till Halmstad, till  min underbara kompis Mattues, som har funnits där för mig hela tiden efter allting som har hänt.. Det betyder jätte mycket för mig att kunna prata med dig<3 Jag känner att jag behöver komma iväg från allt skit som händer just nu! Bara försvinna ett tag..

Kommer tillbaka på söndag!

Puss&Kram


Älmhultsdagarna!

Idag har jag varit i skolan och det har varit som vanligt ungefär. Hela klassen stack ner till Älmhultsdagarna och kollade lite vad som fanns där, det var obligatirisk närvaror.. hehe slapp två lektioner men men.. Sen stack jag och emma ner till maxi och där träffade vi på Andreas, Adam, åberg, Mattias,  där satt vi och snackade lite och hade kul! Sen frågade dom vad som hade hänt osv, alltid lika kul att höra att jag kommer att hitta någon ny ochbättre kille! Tack killar! Efter det kom syrran och hämtade mig på moppen! Alltid lika livrädd när jag åker med henne! Haha
I kväll bli det festa och ha det trevligt!! Jag berätta mer om vad som har hänt idag!


Ett år sedan jag hade Hemmafesten.. Jag hindra Phlip från att gå upp på taket.

Puss&Kram 

Vänner = ?

Känns lite konsigt. Du säger att vi ska vara vänner? Men varför är det bara jag som hör av mig? jag som tar kontakten med dig? Men men, det är ju i alla fall bra att någon ut av gör det i alla fall :) Vill ju gärna höra hur det är med dig.. och vill du inte att jag gör det, är det bara att säga till! Jag bli INTE sur ;) bara om du är ärligt mot mig så!


Stackarn!!!

Sitter här och kolla på idol med Pappa.. Tycker så synd om han som var så himla nervös! Han sjung ju bra, men var ju nervös! haha Jag och pappa skrattade lite, Jag vet, det är inte så schyst gjort! Jag har hur mycket läxa som helst att göra! En engelska uppsats och idrott uppsats plus matte som jag inte fatta ett dugg...! hehe
blää, hatar detta!

Puss&kram


Plugg, plugg

Har haft "sovmorgon" till kl 1 idag...  Känns riktigt gött att sova ut. Var ute och övingskörde lite och handlade med mammsen och pappsen innan skolan började.... Jag hade två lektioner på hela dagen, Svenskan och Adnimistrationen... Sen slutade jag för dagen.. haha känna lite fattigt men men. Efter skolan var det att plocka upp böckerna och börja plugga. Lika fort som böckerna kom upp så stängde jag dom igen. Kännde att jag inte orkade riktigt.. började ist att städa rummet eftersom mamma har påmint mig om det typ 1000 gånger! Hon kommer vara glad sen när hon kommer hem! Men nu är det bara tillbaka att plugga igen och sen kolla lite på idol! haha

Måste bara berätta vad som hände igår! haha Som ni kanske vet, så har Emma länge opererat foten och jag var tvungen att skjutsa henne till bussplaten.. Vi hade 5 minuter på oss innan den gick och satan va jag trampade på... Väl framme vid maxi började jag känna att det blev bara tyngre och tyngre och allt svårare att styra.. och det visade sig att det hade blivit punka på bakdäcket! haha Däcken höll inte riktigt Emma.. haha Så jag fick ringa syrran och hon fick hämta mig på moppen! haha

Puss&Kram


fotografering

Skolan började med att vi hade innebandy. Vi är väl typ max 11 pers eller något! men det är tufft. Idag var det förresten fotogrfering för dom som missade första gången.. Haha blev väl lite si sådär.. :D Ena håret sticker rakt ut och det ser lite konstigt. Men skit samma! Och som vanligt har det varit strul... alltid bråk.. men men inte så mycket att göra åt!
Träning idag osckå, måste säga att det bli bara roligare och roligare för varje gång.. Tänkte först sluta med innebandy, men det var tur att jag inte gjorde det. hoppas det blir lika kul nu inför indeningen för A-laget och U-laget.
och nu bli det lite plugg att göra.!! Har ju sovmorgon till kl 1 imon.. Göttans...

Puss&Kram


Du är för goé

Haha.. Fick värdens roligate komentar från världens härligaste person ;)
Andreas Strand...
Hade berättat om vad som hade hämt mellan mig och en viss person ;)
Hans kommentar till detta :
a fy fan de va rätt taskit de. du får åka hem å krastrera honom !!!!

Haha du får mig verkligen att skratta!!!

Ps. Om du läser detta, så tänker jag lämna dig ifred nu! Verka som du inte vill ha något med mig att göra..

Jag hatar att jag älskar dig, jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Ber om ursäkt att du tog illa upp av det jag skrev! Var inte meningen att säga massa saker om dig, men jag bara skriver lite om hur jag känner. Inget illa ment mot dig.!

Ord som börja att blekna



Kommer du ihåg detta?
Då jag verkligen trodde på dina ord..
Men saker och ting förändras och jag kan inte riktigt lita på dig
Du får göra va du vill,
Jag känner att jag inte orka lägga mer tid på en person som dig

Det är nu det svåra börjar

Varför vaknar jag alltid upp med ångerst, en känsla att något är fel?
Varför gå jag alltid och lägger mig, med tankarna om dig?
Tankarna om hur lyckligt du gjorde mig, hur säker jag kännde mig när jag var 
i närheten av dig.
Men det är bara till acceptera verkligheten.

Det är nu det jobbiga börjar, alla bilder på dig och mig, alla minen ska raderas
Alla saker som jag ha fått från dig, ska läggas undan.
Alla planer vi hade om framtiden, känns bara som en lögn
Tillslutligen dig, det är bara till att glömma dig, glömma alla känlos som fanns för dig.


Det finns inga ord som beskriver hur mycket du sårade mig

Trodde verkligen vi var på rätt spår, efter att du frågade mig om jag ville bli tillsammans med dig igen. Efter alla gångerna du sa att du tycker om mig och att det var bara bråken som gjorde att vi gled isär.. Nu har jag lärt mig min läxa men det verka som om det är något annat som hindra dig. att det inte bara är alla bråken.. Vi strulade, du sa att du gillade mig, frågade om jag ville bli tillsammans med dig igen. Men allt var typligen bara en lögn. Dagen efter ville du inte alls bli tillsammans med mig och sa att allt var ett misstag. Du skyllde på alkoholen!! Vilken ursäkt
Ge mig sanningen istället.
Jag vet att jag låter patetisk, att jag fortfarande gilla dig, efter allt du har gjort mot mig.
Alla tycker att jag ska gå vidare, att jag inte förtjäna dig.. Nu börjar jag inse att dom har rätt.. Vem förtjäna en sådan kille??
Men det är svårt.

Ge mig sanningen och sen är det över!!!!

Södagar = Bakisdagar

Har precis kommit upp, efter att ha dragit mig i sängen hur länge som helst...
igår va det Balders, rätt kul ändå om man räkna bort vissa saker...
idag är jag inte bakis för en gång skull, men det är åndå min seeg dag idag och jag ska inte göra något viktigt utan bara lata mig.

Ne nu ska jag kila och äta något... Hur hungrig som helst..

Jag förstå mig inte på dig! Jag gör bara inte det ibland!

Puss&Kram

Finns inget bättre än lördagar!

Vaknade hur tidigt som helst idag och så jag tvingade mig själv att somna om igen.. sen så måste jag kila ner i byn och köpa ett par nylonbyxor tills ikväll.. insåg att alla mina har gått sönder... Fan va dåligt att man typ bara kan använda dom en gång och sen hitta man litet hål, som bara blir större och större! Det finns ingen chans att man kan rädda ett par nylonbyxor utan det är bara till att slänga.

Imorgon bli det min vilodag!! Den kommer verkligen att behövas!

Puss&Kram

Shopping på Maxi!

Idag har skolan vairt hur seegt som helst, även om man bara gick till kl 2....
Efter skolan hängde jag med Emmy,Stina,Ellen på en mini shoppingrunda men vi hittade inget...
Sen blev vi lite fika sugna och självklart blir den en brownie för lilla mig!
Sen kom jag på att jag behövde hårspray tills imon, så jag och älskade syster stack ner till Maxi! Snacka om att vi fulade på maxi!! Det var himla kul, precis det vi behövde en fredagskväll. kvällens inköp:
Hårspray Fructis
Två paket vidruvor
En påse chili nötter..

Ska bli en trevigt fredag med lite skräckfilmer med syster!

Puss&Kram




Älmhult vs Lönsboda

Har precis kommit hem från träningsmatchen mot lönsboda! Vann med 5-0... 2-0 i första perioden 0-0 i andra och 3-0 i tredje!!! Nu kännner jag att min mage skriker efter mat, så det få bli en banan och lite yoghurt... Man beöhver ju energi efter en hård match! haha
Fikat med Emmsen var himla trevligt, mycket skvaller, prat om killar och saker som vi saknar!

Nu måste jag bara äta något!!!

Puss&kram


back on track

Hellu. Första dagen som jag inte har sovmorgon i skolan. Känns lite jobbigt att stiga upp så tidigt! men man jag ska inte klaga. Jag ska snart sticka ner till byn (som vanligt) och fika med söta Emma! Var ett tag sedan vi gjorde det! I kväll bli det träningsmatch mot Lönsboda... Helt ärligt, så orka jag inte riktigt. men det ska bli kul andå att spela mot ett annat lag och se hur vi bra eller dåliga vi är! ;) Jag vill veta om man kommer med i A-laget eller inte, nu!!  Men det känns ändå okej om man skulle kolla med i U-laget!

Berätta mer om matchen och fikastuden senare ikväll!

Puss&Kram

Håll koll på dina favorit blogg

Ett mega lätt sätt att hålla koll på dina favorit bloggisar.. Gå in på http://www.bloggkoll.se/ och registrara dig..Det ända du behöver är ditt hotmail namn och ditt lösenord som du ha när du logga in på din egen blogg..

Hur bra som helst ;)

Sovmorgon!

Steg upp vid 9 idag och ha sovmorgon ända till kl 1!! rätt sjukt.. men jag klaga verkligen inte. Har gjort mig i ordning inför skolan och klockan är bara 10. hade tänkt att äta lunch i skolan (om det är god mat) för ingen är hemma just nu, så det är lika bra att kila lite tidigare. Mamsen och papsen är i ljungby och hämta mammas nya bil!! Mega snygg! Såndan vill jag ha när jag skaffa körkort! Efter skolan bli nog inte så mycket att göra, ner i byn ett tag kanske ? Ska kolla upp med alla om dom ska till balders och se var det är förfest någonstans? jag bestämmer Inte om jag ska till balders eller inte, förrens jag ha en bra förfest och goa vänner att gå med!!! ;)

Oftas är det aningen killen som vill göra slut eller ha en paus!! (oftas) men det behöver inte alltid vara så.
Va ska man göra i en paus? Vänta på att killen ska bli redo att bli tilsammans med en igen?? Haha ne så ska det verkligen inte vara. Inte för mig i alla fall.  Jag ha bestämt att jag gå vidare med eller utan dig! och så lätt är det för mig! Tänker verkligen inte sitta och vänta på dig! aldrig! Och det borde ingen annan göra! men det händer ändå, men det är för att man älskar den pesonon så mycket och man hoppas på att det ska sluta lyckigt! visst det hoppas jag med.. men för mitt eget bästa är det bara att gå vidare!!!
Tack för ett härligt år med dig!



En sådan här bil ska mamma ha, fast i silver! ;)
(avis är jag)


Våran såkallade "ett-årsdag"

Skolan idag, måste säga att det var rätt skönt i dag ändå...  Slippa vara hemma ensam hela helgen, typ.
hade sov morgon till kvart i 10 och sen slutade man vid 12.. Måste säga att jag gillar Måndagar... Den ända dagen jag bara har två lektioner(än så länge), dom ska göra om schemat igen.. Tredje gången! Jag diggade verkligen mitt första Schema! haha typ inga lektioner och massa sovmorgon!


Paus i ett förhållande?? Hmm? Ska jag vara helt ärlig så gillar jag inte det.. Antingen ska det vara slut eller är man ihop! För gör man slut, Gå man bara vidare och är man ihop lever livet vidare... Men ha man en paus i ett förhållade kan man inte göra båda delarna! Men är liskom helt fast. I en paus så gillar båda varndra eller man ha dörrana öppna för möjligheterna att bli tillsammans igen. Och då kan man inte riktigt gå vidare och träffa andra eftersom när man väl gör det så ge man den signalen att man ha gått vidare och inte gillar den personen... även om man gör det! Hur ska man göra?? Eller har jag helt fel uppfattning av en paus ??? Man kan inte vänta på en person inse att den vill bli tillsammans igen eller inte... För min del hade det varit lättare att veta om man är tillsammsn eller inte...

Ge mig era synpunker och hjälp mig!  

By the way. idag hade vi haft våran ett-årsdag.

RSS 2.0