Party!

Tjena. Idag ha det varit strålade fint väder så idag är jag extra glad! Började med att gå ne till körskolan göra lite frågor, och sen övingsköra. Gick bra förutom att jag alltid glömmer bort att kolla efter cykelbanerna.!!

Igår: Hade syster och jag en liten myskväll. Stack ner till Konsum och köpte lite gotte och sen blev det film.  Role Models.. Ganska bra faktsist.

Söndag: Så var det Julias dag! Grattis! Började med förfest hos Hanna och sen cyckla ut till festen! Himla trevlig fest, hade riktigt skoj! Fick en hel del bra bilder på lekarna! Ska lägga ut dom senare! Sen på kvällen så va jag tvungen att cykla hem helt själv, för alla mina cykelkompisar åkte jätte tidigt och jag ville inte hänga med.! Så jag ringde snälla Oscar som fick hålla mig sällskap hela vägen hem! Det va en liten bit genom en kolmörk skog! haha

Påsk!

Hej.. Det var ett tag sedan som jag skrev.. ( har väl börjat fått ett liv nu kanske? )
Ska börja med att berätta lite om skärtorsdagen, då Stina Vikingson fyllde 18 år! Grattis!!!
Började med att jag, Julia, Ellen och Emmy ordnade en liten överraskning åt Stina genom att klä ut oss som påsk-kärringar och knackade på hemma hos henne.. Fast det sprack lite då Stina och hennes familj kom körandes och såg oss på vägen.. Haha

Långfredagen: Ja vad ska man säga om det? Hade inga planer för kvällen.. Jag ville till Speakan men är inte tillräckligt gammal och sen finns ju balders och jag visste inte om det var värt pengarna. Har lite ont om de just nu! Och dessutom åkte mamma lilla till Thailand nu.. Kommer hem om en månad.. Hur ska jag klara mig???

Påskafton: Åkte hem till kusinerna och skulle äta lite god mat! Gud har nog aldrig varit på proppmätt någonsin!
Dessutom har vi köpt en hund.. Mega söt liten rackare.. Ska hämta upp valpen den 27 april.. Bli perfekt!


Sötsaken :)

I wanna be with you one more night!

Hellu...

Har precis varit ute och en runda med syster! Trevlig runda som vanligt!! Super härligt att vara ute när det är så fint ute!
Har lovat mig själv att jag ska ut och gå minst 3 gånger i veckan.. (två om jag skulle ha en stressig vecka) Än så länge ha det gått finemang ;)

Var nere på Körskolan och gjorde lite frågor, blev klar på 20 minuter och rättade och fick 68 av 70! Bäst hitils!! haha




Ha det gött!

Puss

Hemma i lilla älmhult igen

Hejsan.. Då var man hemma i Älmhult igen efter en trevlig helg i Jönköping. Kan ju säga att Jönköping är 1000 gånger större än Älmhult och det var lite ovanligt att träffa på så mycket folk hela tiden.!!
Har haft grymt tur med värdet så jag kan inte klaga ;)
Åkte dit på fredagen och så blev jag varmt bemött av Oscar! Gick till hotellet som var grymt fint och trevligt, lämnade av grejerna och gick ut en lite runda i Jönköping! På kvällen blev det Bio, Gran torino.. Helt okej film.. Vi skulle igentligen ha kollat på Fast and Furious, men fanns vara en plats kvar..
Lördagen blev det shopping och lite trevligt dag ute i solen.. Åt på en thai ställe med väldig god mat.. Hade lite knäppa med roliga situationer där ;)

Söndag var det att vakna, packa och åka hem.


Hotellet som vi bodde på :)

Rummet som vi bodde i..

Hur mysigt som helst!

Tack för en trevlig helg, O..

Jönköping! ;)

Hej..
Ja det var ett tag sedan jag bloggade man kan säga.. Dom två senaste dagarna har varit hur stessade som helst men nu äntligen är det helg.. Jag ska berätta lite vad som ha hänt dom två senaste dagarna. Väskan är nu packad och klar så jag väntar bara på tågen som ska ta mig till Jönköping! Ska tillbringa helgen där och super fint väder är det ute också.. Nöjd som tusan är jag!


Ha det bra! Puss

RSS 2.0