Gossip

Inatt blev en grymt sen natt. Somnade inte förrens vid 3 tiden. Satt och kollade på 5 avsnitt från Gossip Girl. Grymt bra! När man väl började kunde man inte sluta! Vanknade ganska tidigt i dag, kilade ner till byn och träffade Emmy där och vi kikade lite i affärer och sånt. Köpte preseter dessutom.

Ikväll blir det 18-årsfest för min del! Kommer bli grymt kul.!

Tack Daniella och Hanna som har ordnat detta!

Ne nu ska jag pysa vidare.!

Pussss
 

Tänker på dig!

Gud viken chock jag fick när jag hörde detta! Du lät så normal när vi pratades sist och sen händer detta. Mitt hjärta bulltade grymt fort och det första som gök upp i mina tankar var hur du mådde!! Jag vill bara säga att jag är jätte ledsen för din skull och tänker på dig..

Finns här för dig !!

Fettisdagen! :D

Då var träningen för dagen uppklarad! idag fick jag sugen på att jag ville stå i mål (för jag var lite lat) men ist körde vi lite fys!! härligt!
Idag har varit en vimsdag för mig. Började med att jag glömde min innebandy klubban där hemma så jag fick vända och hämta den igen. Sen på körskolan glömde jag min mobil! *härligt* då var det bara att sticka ner dit och hämta den igen. 
När jag kom hem efter skolan blev jag så fruktansvärt glassugen så jag tog en liten skål med glass och så tänkte att jag skulle spara den till lite senare och i stället för att lägga in den i frysen , la jag den i kylskåpet så nu är den ganska så smält.. Typisk mig. Inte riktigt min dag inte.

Nu sitter jag här och försöker komma i gång med Innebandy uppgiften men det går inget vidare.

Jag säger bara en sak: Semlor är gott! 


 
Ha en bra kväll.
Puss


Första dagen är alltid lika jobbig

Första skoldagen efter lovet och den var ganska kämpande måste jag säga. Tog sin lilla tid att stiga upp och göra sig i ordning men tillslut så var man i skolan och satt å hade franska. Efter skolans slut gick jag till körskolan och skulle göra lite frågor. Men det var inte ritkigt min dag så jag satt inte där så länge.

Äntligen har man gjort färdigt ergonomin och det är inlämmnad och klart nu!! Nu har jag bara Docktor X kvar!!!! tråkigt som fan!

Asså vad har jag gett mig in på?? Jag borde ha förstått att det bara skulle bli problem..men nu har jag redan slängt mig in i smeten och det är bara att göra det bästa ur situationen!


nää nu ska jag väl fortsätta att plugga lite.

Pusss!

nothing worth having comes easy

Hej och hå ;)
Igår blev det fest på squeadancelokalen och det blev en trevlig kväll ;)
Efter festen följde M med mig hem.. Han var lite nojjigt att lämna mig ensam så han hängde med mig. Satt och snacka en stund här hemma till klockan blev 03.00 ungefär, så kilade han iväg till sovstället..
Idag blev det att kolla på herranas U-lag och kan säga att dom hade väldigt otur! Tycker dom förtjänade en vinst!
Efter matchen satt jag kvar och kollade på damlagets match! blev en vinst 8-2 och betuder att A-laget gå upp till Div 2. Härligt tjejer. Efter matchen bjöd ÄIBK oss på middag. Snacka om att jag är mätt nu!

Ska sätta igång med att göra färdigt Ergonomin! Ska vara klar till imon.

Ha en bra kväll!

Over and Out


broken strings

Hejsan..
jag har suttit och donat lite med designen, den gamla började bli lite tråkigt..
Så har blev det ungefär.. har några saker kvar att göra och sen är väl den färdig.

Glömde att berätta att min syster var i ullared och köpte lite saker till mig som den här söta bikinin:



Och igår kväll hade jag och syster en filmkväll. Vi friterade bananer och åt massvis med glass och kolasås ;)
Trevligt kväll..


erkänn, det ser smaskigt ut? :)

sista dagen på lovet

Ja idag är det fredag och det menas att det är sista dagen av lovet. Snacka om det går undan.
Igår  kom Jens hit och vi snackade lite och sen bar vi av till matchen. Älmhult vs Hovsdaga som ligger två i serien och har bara förlorat en match innan dom mötte oss. Det blev deras andra nu! Blev en glad seger till oss! matchen sluta 4-3 till oss! Riktigt spännande i slutet. Efter matchen köpte jag och jens pizza och satte framför tv och kollade på lite "skräckisar". Det fick bli The Happening, Barnhemmet och slutligen Mr Bean on holiday. Det blev en sen natt med all film, men trevligt.

Resten av fredagen består av massvis av plugg och lite små mys på kvällen så klart ;)

Var inne på Tradera igen och klickade hem en brun väska:

30 kr blev slutsumman..

Ha en bra fredag allesammans

Over and out

You Found me

Hellu.
Sitter här och är helt ny duschad och fräsch.. För en gång skull har jag haft lite hemma spa... Tog ett skönt och varmt bad, hårinpackning, ansiktsrubs, pealing, smörjde in benen med brun-utan-sol kräm.. Har nog inte känt mig fräschare än va jag gör nu, fast det tog ett tag också!

Jag har inte gjort så värst mycket idag, körskola, städat huset, varit ute och gått en runda och lite smått och gott..

Syster har varit i Ullared och jag skickade med henne en liten lista som jag ville ha :
* Hårklämmor (massvis)
* Bikini
* Concealer, eyeliner
* toffsar
m.m

Tack syster!
Nä nu är det Greys anatomy dax! Har premiär ikväll! Har längtar på att säsongen ska sätta igång igen!


Over and Out



Tisdag

Sitter här hemma och pasa lilla Kelly nu över lovet.. Känns inte lika tomt i huset efter Gucci.. Syster och jag meljade dom som vi köpe Gucci av och de berättade att dom skulle få en ny kull till sommaren.. Båda jag och Kristin blev glada över det. Gucci var en liten fin sötnos.!
Senare i dag blev det vårdcentrals besök.. Ska vaccinera mig.. Ajaj.. Gillar inte riktigt sprutor. Förra gången jag och syrran vaccinerade oss så tog hon strutan på vänster armen (jag är vänsterhänt) så varje gång jag skulle göra något så kändes det kan jag säga!
Ne men nu ska jag inte klaga mer.

Sen bli det träning!

Återkommer mer om hur dagen har sett ut.

Puss&Kram

Kelly (Adams hund)

Sportlov

Hejsan. Första dagen på lovet och den har varit helt okej. Kilade ner till körskolan och gjorde lite frågor.. Tog inte lång tid innan jag samlade ihop tio fel och fick avsluta för dagen. Övingskörde med Karin för förstagången idag. Bästa körlektionen hittils tycker jag. Fick öva på att panikbroma och det gick väl lite sådär. Jag kände paniken i alla fall! haha
Var inne på tradera och klickade hem två söta väskor.. Dom kommer förhoppningsvis imon!

Nu ska jag och syrran ha en liten myskväll och kolla på film med poppcorn i näven.. Låter inte så dåligt va?


Fick hem denna för 21 kr (HM)

Och denna för 16 kr


Ha en bra kväll!


Alla hjärtans dag

Okej. Idag är det lördag och det innebär alla hjärtansdag, men inte för mig riktigt. Dagen började med att packa sakerna och åka spela match i Karlskrona med A-laget. Vann med 6-1 idag. Men jag spelade inte särkilt bra idag, var nervös på något sätt.. men men. kom hem fixade iordning mig och gjorde hemmagjort pizza. Blev ganska lyckad faktist!
Sen kom det hem ett gäng och det blev lite film och prat. Just nu känner jag mig väldig trött. Vaknade idag av en konstig känsla. En känsla av saknad!<3 Finns alltid i mina tankar.

Ha en bra alla hjärtans dag, allesammans!

Puss&Kram


Gucci<3

Försöker samla mod att berätta om dagen då vår älskade lämnade oss på ett tragisk sätt. Hälsade hejdå till henne som vanligt innan jag kilade till skolan och förväntade mig att få ett varmt välkommnade hem igen. Men så blev det inte. Fick att hårt samtal från pappa där han berättade att hon längre inte finns kvar. Hon hade sprungit ut på järnvägen och pappa försökte med all sin makt locka in henne. Men då kom tåget och hon (så oskyligt) sprang rakt mot det. Nät tåget nästan hade kört förbi fick hon panik och ville springa därifrån. Hade hon bara stannat kvar i 1 sekund till hade hon klarat det. 
Idag begravde vi ner henne. sjävklart kom tårana igen. Att man kan bli så fast så fort. Hon var ju bara en oskyldig liten valp. Tänker på pappa också, vilka skuldkänslor han ha. Att se oss gråta. Men det var inte hans fel. Kunde ha hänt vilken som helst. Du blev bara 4 månader..

4/10-08 "30/12-08" - 10/2-09










R.I.P Älskade Gucci<3

Kom tillbaka! Du är saknad! Den tomrum du lämnade efter kommer aldrig att fyllas igen.

Berätta mer vad som har hänt, när det inte är lika känsligt.
Våran lilla bebis. <3


Daniella 18 år!

Sen får man inte glömma att Daniella fyller 18 idag!
Grattis!!


Hold on

Hej.
Idag har jag varit lite tvär kan man säga. Har typ velat fram och tillbaka. men men någon dag måste man ju ha en sådan dag.
Sitter här och kolla på "Familjen annorluda". Ganska roande progam måste jag säga. Förstå inte riktigt hur det få ihop sin dag. Hur dom orka att vara på gång hela tiden. Jag hade säkert tappat bort en unge om jag hade haft så många barn. Jag är inte riktigt den personen som klara stress så bra!
Tänkte bara slänga in ett litet inlägg snart och sen kila iväg.

Ha det bra!




Ge mig något att tro på.


Göteborg

Det blir tyvärr ingen Göteborg imorgon för min del. Känner mig sjukt taskigt som håller på att ändra hela tiden. Tidigare idag skulle jag åka och kollade på biljetter sen visa det sig att dom inte va så billiga inte och jag har verkligen inte pengar till det. kostar 500 för både dit och hem och jag är redan skylig mamma och pappa 400 kr. Fan jag som verkligen såg fram emot det. Ber om ursäkt om jag har gett dig "falska förhoppningar". känner mig sjuk elak. :S 

CV

Vaknade av att sötnosen hoppade upp i sängen och la sig jämte mig och gosade lite. Jag har kommit på att jag inte behöver någon kille i sängen utan unka lite bra med en hund om inte bättre (skämt å sidor) haha
Vaknade och åt lite frukost och sen satte igång att skriva mitt CV. Ganska nöjd med den faktist och nu är den klart och inskickad! Nu är det bara till att hålla tummarna att dom gilla den.

Idag bli det att plugga en hel del. Har lite inläningsuppgiter att lämna in och denna gången tänker jag vara i god tid! Bruka ändå aldrig lyckas med det.

Igår var det fullt hus här hemma. Syrran hade förfest här hemma med lite folk som jag kände också. Fast jag festade inte utan var bara lite social.


Gucci

Nagelpaket där hemma!

Jag har alltid velat ha snygga gelenaglar och hittat en bra och billigt lösning.  Ni har säkert gått till en manikyrist och gjort era naglar och säkert betalt 400-600 kr. Nu finns det ett bra sätt med tippar och akryl gele att göra där hemma. Jag köpte hem ett sånt paket idag och satt och pillade med det. Visst det var lite klurigt och resultatet blev ju inte som om man skulle gå till en manikyrist men ändå bra och billigt!

Såhär blev reslutatet :


&




Och det här nagelpaketet köpte jag för 149 kr och finns i de flera affärer ;)

Du (ni) går verkligen mig på nerverna!

Okej.. jag har varit med om något sjuk för några dagar sedan.  Jag och en "kompis" är inte vänner längre prg av att "han" + hans föräldrar inte tycker att vi borde vara kompisar för att han umgås för mycket med mig dom ansåg att han skulle må bättre om vi inte var kompisar längre. Sen för några dagar sedan så ringer hans mamma hem till mig och undrade om jag har hört något från honom och hur han mådde! Hon var orolig för honom för han har varit "lite" annorlunda. Var fan ringer hon till mig?? Hon som ville att jag inte skulle vara delaktigt i hans liv! Jävla dåligt stil, jag är så uppröd att jag inte vet va jag ska ta vägen!

Jag har aldirg tyckt om henne! Hon har alltid försökt trycka ner mig. Vem gör något sånt? Men jag tänkte bara berätta detta för att jag har varit lite "tjurig" på senaste tiden!

Och du! Du är störd! Ursäkta mitt ordval!


Fredag igen

Jaha då var det fredag igen och denna gången är jag hemma. Hade lite andra planer inför i helgen men känndes inte så passade.. Ta det någon annan gång ;)
Idag skulle Jag, Anna. hanna ha Engelska redovisning men Hanna var sjukt och Lars (vår engelska lärare) var inte så glada på oss! Men det är inte ritkigt vårt fel! Han är lite trög.
Efter skolan gick jag hem, tog Gucci och gick och möttre syrran efter skolan.
Kom på att det bara är 75 dagar kvar tills jag är 18. Lite onödig information kanske ;)
Kväll blir det film, poppcorn och mys i soffan!

Du är tamme fan i mig omöjlig.



Dagens låt : The fray - You found me

Göteborg eller inte, det är den stora frågan

Senaste dagarna har jag klurat jätte mycket om jag ska åka till Göteborg eller inte.. och ju mer jag klura på det, desto svårare är det att bestämma sig.

Ha pratat med honom i 3 år snart men aldrig träffat honom. Ha diskuterat om det flera gånger att vi ska ses men det har aldig blivit av. Kanske denna gången? Det handlar om två dagar i Gbg på ett hotel tillsammas med O. Visst det låter inte så illa, men ändå ta det emot lite.

Gud va svårt..

Fördelar med att åka till Gbg:
Han ser bra ut,
hur trevligt som helst,
Snygg kropp
Han bor enda uppe i norrland (enda chansen att träffa honom typ)

Nackdelar med att åka till Gbg:
Har aldrig träffat honom innan (någon gång måste ju bli första gången)
Det är enda upp till Göteborg för att träffa honom.. (lite långt enligt mig)

Men men, jag få fortsätta att klura på saken och återkommer när jag ha bestämt mig.


Älmhult vs Oskarshamn

Har precis kommit hem från matchen och klockan är 23.24 och efter typ 3 timmars bussresa är man ganska trött.
Ville bara säga att vi vann med 3-1 mot Oskarshamn.
Målskyttarna: Ellen O, Martina (jag) och Amanda!

Bra spelat

Ne nu ska jag gå och lägga mig. Det förtjäna jag!

Berätta mer om dagen senare!

Go natt!

RSS 2.0