Grattis sis!

Ja då fick man reda på att syrran ha kommit in "preliminärt" på John Bauer som frisör!! Jag vill bara säga grattis och fortsätt med de bra betygen!

Idag var det tema dag i skolan: Kärlek
Kan ju säga att hel dagen var ganska onödig, kunde ha varit hemma och pluggat på matten i stället. Det ger lite mer.! Fast det va ändå ganska trevligt men men. Efter skolan blev det körskolan och satt där och gjorde Fas Fordon, som blev grön och sen Repetition som också blev grön!! skönt!!!




Ännu en gång..Grattis sis<3

För idag är det hans dag!

Idag fyller min kära far år! Grattis! Började med att vakna på morgonen så syrran och jag satte igång att baka lite tårta! Den blev suverän!!!

Syster och jag gav pappa en smidig liten fiskelåda.. Han behöver det så många fiskedrag han har.. Helt överfullt..

Igår var pappa i Tyskland och köpte lite god saker... Jag fick två flaskor (kanske tre om jag tjata lite) sprit, en flaska vin och sen ett flak med päroncider!!! Nice!

Det tacka man för!!!





Grymt snygga tårta som syrran och jag bakade ;)



Grattis Pappa!!!<3

Party!

Hejsan hoppas!
Idag är det lördag och är ensam hemma.. Känns lite läskigt med tanke på att jag precis kollade på en liten sräckis.. Inte så smart.
Igår va det 18-års fest för Viktoria! Väldigt trevligt och det tacka man för!
En liten komentar om kvällen :
Du är helt omöjlig!!! Vi satt och snackade om att det är löjligt att slåss och va gör du? Hoppa in i en fight som du inte ha någon aning om vad som pågår!
Och hur många gånger ska måste jag förklara till dig??? Jag gillar inte dig! och kommer aldrig att göra det! Accp det bara!!
Lite hårda ord från mig, men du verka inte förstå det!


Lite bilder från kvällen som jag bjuder på:










What hurts the most?

Nu sitter jag här och plugga lite till Engelska provet och ha suttit här i två timmar snart. Men det spela typ ingen roll hur mycket jag än plugga så fastna det inte.. Men man få hoppas på det bästa imon.. Hoppas på ett G i alla fall!! haha

Imon är det fest i Killeberg. Har festat 3 helger i streck och de börja sätta sina spår.! haha men tur att det är på fredag så man har helgen på sig att vila upp! 

Ne nu ska jag kolla på dokumentären om Fritzl.. Helt jävla sinnessjukt.. Kommer bli grymt upprörd när man se detta. 

Ha det bra! 
 

Kom tillbaka sötvalp!!! <3


Don´t stop

Okej nu börja jag bli som min syster. Sitter och nöta en låt om och om igen.
Sitter just nu och lyssna på Hope and Glory (acoustic) - Måns Zelmerlöw.
Bättre än orginalet tycker jag.



Enjoy!

Ha det!

If I could dance with you the way we used to

Varför känner jag mig som om jag vore "the bad guy" som om detta vore mitt fel? Hur fan kan du skylla detta på mig?
För mig är det lättare att hata dig än att vi inte är osamns men inte heller bråkar. Det är därför jag ha sagt taskiga saker till dig för det är lättare att vi är ovänner än ingenting!

The weekend

Hej. Jag har nog inte gjort något vettigt på hela veckan!! Vilken latmask jag är...
Fredagen var det lagfest och det var grymt kul.. Måste ha det oftare!
Lördagen blev en liten bakisdag. Fast mådde hyfsat bra ändå efter att ha varit ute och gått en runda med mamma.
och idag har jag haft värsta städningen.. Rensat hela rummet, garderoben och sen har jag rensat bort alla kläder som jag inte använder som jag ska skicka till mina småkusiner i Thailand!

I morgon är det studiedag och det innebär Riskutbildning för mig.. Ska sitta och lyssna i 3 timmar!

Nu ska kila iväg.. Plugga lite och kolla på nytt avsnitt av Gossip Girl.



Lite bilder från lagfesten i fredags! Tack Elin!


Right round

Torsdag idag och det innebar Naturkunskaps prov och då var hälften i vår klass "sjuka".. haha ja va gör man inte för att missa ett prov.. Men däremot var jag inte sjuk och gjorde provet.. Vet inte riktigt vad man ska säga.. Det var både lätt och svårt.. De man hade övat var typ i onödan.. men vi får väl se hur det går ;)

Kära pappa var nere på apoteket och köpte massa antiinflatoriska preparat till mig och mig fot.. Tro att han har börjat tröttna på mitt tjatande hur ont jag hade det! haha

Just nu kolla jag på The mentelist. .Har inte följt den serien tidigare men det verka bra än så länge.

Imon är det Fredag och det betyder lagfest! Det ska bli trevligt.

Nää nu ska jag fortsätta kolla vidare och sen sova..

God natt!


Sol,sol,sol, ger mig mer sol!

Nu har jag suttit och pluggat på naturkunskap i 3 timmar och fattar fortfaranade ingenting!!! Man kan inte plugga in typ 90 frågor till ett prov!!! Och speciellt inte naturkunskap...

Började dagen med att köra lite med körskolan. Gick väl lite si sådär i dag. Fick backa in i pakringsrutor väldigt mycket i dag. Sen satt jag och gjorde lite frågor.. Gjorde FAS A och fick godkänt! Nice!! Nu har jag bara typ 7 faser kvar!

Värdret har varit på topp här i lilla älmhult så jag och syrran kilade ner till maxi och köpte Ben and Jerrys Ice dream ! Lite dyr kanske men värt pengarna!

Hoppas ni andra nöjt av solen så mycket som jag gjorde! Riktigt härligt!!



Jag har skrivkramp!

Ha det bra!


Let it rock

Igår blev det en sen natt.. Somnade inte förens ett, halv två tiden ungefär och det resulterade att jag "försov" mig så jag missade franskan.. Kan ju berätta att skolan var fruktansvärt seg i dag när man inte har varit i skolan på en hel vecka. men det brukar vara så när man kommer tillbaka.

Okej nu har jag fått en inflammation i högerfoten och det gör grymt ont att gå.. Fick först skoskav av ett par skor som jag hade när jag spelade innebandy och skoskavet hamnade under foten och inte på hälsenan där det bruka vara. Efter några dagar burka det bli svullet och rött. Känner mig jätte löjlig när jag börja klaga över det men det tar så låång tid innan det läker och så gå jag självklart med foten och skrapa såret upp på nytt.

Idag övningskörde jag med pappa och märkte att jag hade jätte ont i vänsterfoten..Varje gång jag skulle frikoppla så gjorde det ont i hälsenan och jag har märkt av det innan men då har det inte varit så farligt. Har haft det nu i snart 2 veckor och alltid trott att det går över snart och det verka det inte göra.. Jag har bestämt mig om det inte försvinner inom 2 veckor till så få jag kolla upp det. Hälsenan är ett ställe där jag verkligen är rädd om.!!

Härligt att ha "problem" med båda fötterna, men jag lyssna på pappa. "Det gå över tills du gifter dig".. haha då vill jag gifta mig nu (?)

Ha det bra

Pusss


Söndag

Ja, vad ska man säga om söndagarna då? Fruktansvärt tråkiga är dom. Slutet av helgen och början av veckordagarna!
Idag har jag nog inte gjort något vettigt alls. Adam och Sara kom hit och jag kollade film tillsammans med syrran och dom. Fast det varade inte så länge. Pratade i telefon i stället. 

Gårdagens melodifestival var en katastrof! Jag känner mig grymt lurad där måste jag säga. Hade aldrig tippat på att hon skulle vinna.! Själv så höll jag på Måns och Alcasar!

åhh, jag är grymt nyfiken på dig!



Jag bjuder på bilen!


Bilder från Köge!

Bilder från Köge Danmark finns på Facebook om ni är sugna på att kolla!!!


Enjoy!

Danmark - Sverige

Tillbaka i sverige och det känns underbart... Nu låter det som om danmark har varit katastrof och första dagen var det de men resten av dagarna har varit trevliga!!
Det har varit lite fotbollstunering,bad,shopping och sena kvällar!
Jag ångra faktstist inte att jag åkte till damnark, utan det blev ganska trevliga stunder men några sega och tråkiga också!
Nu sitter jag här hemma och håller på att somna flera gånger.. Jag är fast besluten att jag ska vara uppe ikväll och kolla lite på film med syster och mysa.. Har ju inte träffat henne på en vecka ungefär!

Hoppas du gillade presenten jag köpte ;)

Ha det bra allesammans!

Jag säger bara hem, ljuva hem!

Sweden!

Imon blir det äntligen hem till Svergie!!!
Jag saknar Sverige!

Inget smör utan majonäs!!!

Jag har varit i danmark i en dag och jag hatar redan det!
Åt skogen med danskarnas mackor och deras majonäs!!!!

Danmark, here i come!

Okej då var helgen över och veckan framöver kommer jag vara i Danmark tillsammans med klassen.. Har lite blandande känslor. Tycker det kommer bli roligt och spännanade men samtidigt så känner man sig instängd. Men nu ska jag inte klaga. Få se va jag tycker när jag kommer tillbaka efter danmark.

Idag hade vi vår sista match för säsongen. Vi blev 6:a.. både bra och dåligt.. Vi har för det mesta kört med bara U-lags spelare men ibland närvi har behövt folk har vi haft enstaka A-lags spelar men andra lag har ju halva sitt lag bara A-lag spelare. Det tycker jag är lite dåligt.

Men men ska fortsätta att packa lite.!

Ha de bra!

Pusss

Ormfobi!

Igår blev det filmkväll här hemma.. Kollade på Snakes on a plan som gick på 5:an.. Grymt äckligt för mig som verkligen har ormfobi!! Jag hade tänkt berätta första gången jag mötte MIN första orm i verkligeheten, Det var när jag och min familj var i Thailand på semester och vi skulle besöka ett fågel ställe med jätte fina exotiska fåglar. När vi var på väg hem så väntade vi på en tuktuk och helt plötsligt hörde vi en höna kackla som bara den och så kollade vi in i en buske så ser vi en KOBRA ligga där!!!!! Jag fick allvarliga hjärtklappningar.. Trodde seriöst att jag skulle svimma. Men kobran var "ofarligt" för den hade reda en groda i munnen.. Den natten kan jag ju säga att jag hade hemska madrömma om ormar!!
Eftersom jag har grymt ormfobi så kommer jag inte ens lägga upp bilden på kobran.. Jag vet, det kanske är lite löjligt!! Men jag känner verkligen rysningar varje gång jag se en orm.


Friday!

Äntligen fredag och jag har varit usel på att blogga som senaste dagarna!
Måndag, tisdag har jag varit helt utslaget efter DM.. Två dagar med innebandy kanske var lite för mycket för mig..Vem vet?
Men aja nu sitter jag här igen.. Idag hade jag tänk att dra ner till växjö men känner inte orken till det riktigt.. Kanske imon?
Har packat ihop sovgrejerna till Danmarks resan. Och jag hade lite problem med påsen, men det är löst nu (För ett tag i alla fall)
Ikväll blir det film, smått och gott och lite snack med norrlänningen kanske? Alltid trevligt att höra en norrlänsk dialekt. Så härligt!!

Jag saknar att ha någon söting att kolla film med, mysa och käka massa poppcorn.
Saknad<3

OverandOut


DM

Hejsan..
Idag var det skol DM hela dagen och jag är helt slut i kroppen! Första jag gjorde när jag kom hem gjorde lite mat och sen gick jag och la mig typ!

Vi slutade som 3:de plast inte illa men vi förtjänade faktist en final plats!
Spelade 6 matcher och 5 av dom spelade vi oavgjorda och den sista vann vi.
Måste säg vi hade regält otur! Men man kan ju inte alltid ha tur ju!

har tänkt att plugga nu ett tag, men har varit för lat för att göra det, men nu ska jag ta mig i kragen och börja sätta igång!!



Pussss

Lördag!

Igår var det 18-årsfest! Väldig revligt måste jag säga.. Och självklart kommer det alltid lite drama på fester. Men men..
Började med att Emmy kom hit och gjorde ordning oss. Sen kom hela gänget, först Moa, Petra, Matteus och Emma. Efter fick vi besökt av Simon och Co

Tack Daniella för en trevligt fest! Och hanna självklart!

Fler bilder kommer!

Hur kan du vara så jävla dum?
Jag har gett dig hur många chanser som helst och gång på gång så sviker du mig!
Du säger att du älskar mig och bla bla bla
Men hur fan kan du väjla droger före mig???
Det visa bara att du inte respektera mig, din familj och dina vänner. (dom som är kvar)
Nu har du i alla fall förlorat en till vän!

Ni får verkligen ursäkta mina ord. Men som ni kanske förstå så är jag otrolig besviken.


RSS 2.0