Tisdag - Shopping

Ja det blev en hel del shopping i måndags. Började med att jag inhandlade fyra par skor från TeamSportia som hade 70% rea och blev ganska nöjd med köpen. Blev också en tjocktröja och en träningströja.

Sen bar det av till Växjö med syster och pappsen. Köpte två par skor till och lite smått annat.
Jag kom fram till att jag blev sex par skor rikare och 1000 kr fattigare! Räknade ut att jag tjänade in 2000 kr på TeamSportia och 300 kr i växjö... Så jag ska inte klaga! :)

Team Sportia



Växjö :



Ha det!
/Martina

Första veckan avklarad bara tre kvar!

Då har man jobbat en hel vecka, bara tre veckor kvar... Ja va ska man säga om jobbet? Ganska ensamt och man är tvungen att stiga ut riktigt tidigt på morgonen. Vissa dagar börjar man vid 5! "roligt" Men sen vid 10 tiden har man rast i typ 3 timmar och sen  börjar man vid ett tiden igen och jobba en timme bara så jag ska inte klaga.

Igår var jag riktigt dukig och var ute och sprang en rejäl runda.. Mitt i rudan började det spöregna så det var bara att springa fort som tusan hem. Tro nog inte att jag ha sprungit så fort som jag gjorde då

Ikväll bli det kila hem till M. Filmkväll med tacos och poppcorn är det som är tänkt.

Ha det

/Martina


Östersjö 09

Ja då blev det Östersjö i år igen och lyckad blev det också.. Tyvärr kan man inte säga samma sak om värdet. Drog dit med Daniella, Mariella och Petra på fredagen och vädret var toppen och vi var laddade som attan. Kanske lite för laddade, eller vad säger du Daniella?
Ja det finns inte så mycket att säga förutom att man hade det grymt trevligt och nästa år är det stuga som gäller!

Östersjö 09:
- bra folk
- mycket dricka
- många civilpoliser (eller vad tror du syrran?)
- övervämning i tältet
- gamla goa vänner
- några borttappade personer
- myspys i tältet
- snygga killar där var ju inte fel :)
- skräp mat
- körde mot rött ljus 3 ggr typ

Ja och mycket mer!



//Martina


Halmstad

Tillbringade förra helgen i Halmstad med Matteus. Första dagarna var trevliga som attan. Blev ganska mycket shopping, mat, fest, film och bio men dessvärre lite mindre sol. Men det gjorde inget. Chillade lite i Mattues lägenhet första kvällen sen fredagen blev det vin och film och lördagen, feest.! Förfestade med Hanna, Emma och Matteus innan vi drog ner till stan!! Blev en riktigt trevligkväll.




// Martina


A long time ago

En sak som är säker.. Jag är nog världens sämsta på att blogga.
Det har hänt så himla mycket sen sist. Det är lugnt, tänker inte rabbla upp allt.
kan börja med sommarfesten i Häradsbäck som var plus i kanten. Riktigt trevlig var det.. Började med fotbollstunering på eftermiddagen. Jag som bruka suga på fotboll gjorde inte det för en gång skull. Var faktist till mig förvåning ganska duktig.


Senare på kvällen blev det lite allmän fest, himla trevligt!




// Martina


RSS 2.0