Halloween

Tjena..
glömde att berätta igår att efter jag och Matteus hade varit och shoppat så stack jag och syrran ner i byn och shoppade lite till. Snacka om att det sved i plånboken..  Handlade ju två Cardigan med Matteus och en mys polotröja med Syster. Bilder på dom kommer! :D

Idag har vi äntligen fått dom rediga tapeterna. Vi har äntligen satt upp tapeterna på alla gaderobsdörrnarna och vi ska ta hela rummet i morgon. Hoppas vi hinner med alla väggarna.!

Tyvärr känner jag inte att jag orka fira Halloween riktigt. Jag får väl kolla lite skräckisar i stället ;)

Ha en bra Halloween!!!!


I´m yours

Hejsan sötingar ;)

Nu sitter jag är och roa lite på datorn. Idag har jag umgåtts lite med mattues. Han kom vid 8 tiden på morgonen och vi sov väl till 10 eller något och självklart kollade vi lite på One tree hill också. Efter ett tag gick vi ut i svinkalla hösten och stack ner till Amigo där vi käkade lite. jag var bara tvungen att springa in i några affärer och kolla lite och självklart hitta jag alltid något. Jag köpte två mega mysiga Cardigan som jag köpte och matteus köpte lite filmer och ljus ;)

Nätterna har jag spenderat i min systers säng. Kan ju säga att det är lite små trång men alltid lika roligt. Vi gick och la oss vi 12 tiden och satt och snackade till halv 3 eller något.!
Älskar dig syster och tack för att jag får crasha din place ;)

Onsdag

Idag gick det inte alls som jag trodde. När vi väl hade kommit så långt att vi skulle tapetsera gaderobsdörrarna så blev det helt konstigt. Den tapet som vi hade beställt har helt cp. Det gick inte att tapetsera utan att få bort alla bubblor och veck och allt och tillsut gav vi upp, så vi åkte ner och beställde nya tapeter.. Så 2000 kr i sjön nu.. Eftersom vi inte har ngra tapeter så blev det måla lite och inte så mycket mer.. Jag har i alla fall målat färdigt gaderobsramarna och dörrkanten!! Jag har typ en ton färg i håret men det är sånt man får räkna med ;)

Imorgon kan vi tyvärr inte jobba, pappa ska ner och ta strutor och sen ska han till Bridge klubben och spela lite. Matteus kommer och håller mig sällskap så det är ingen fara :)

Puss&Kram

Säg sanningen istället

Du försöker verkligen spelar oskyldig men båda vet att det bara är en lögn.

Some day ha?

Hallu.
Nu sitter jag här efter typ 8 timmars jobb. Som ni märker så kommer de närmsta dagarna handla om vilka framsteg(baksteg) jag och pappa gör i mitt rum. Haha Idag har jag målat gaderoberna och pappa har fixat väggen.. jäkla vad jobb det är! Jag har sketa ont i ryggen. Men nu ska jag inte klaga!
En planering tills imorgon:
Sätta upp tapeterna på gaderoberna
Fixa lite den andra väggen
Måla dörrkanterna
Måla dörrlisterna

Måste säga att mitt rum är ett kaos just nu! typ massa skit på golvet, färg över allt osv. men det är väl så det ska vara ;)


Nä men nu ska jag och pappa ner till byn och köpa massa gosaker. Jag känner mig som om jag var barn igen, varje gång jag har varit duktigt och jobbat så brukar alltid pappa belöna med lite godis och det gör han fortfarande!! :D

Ha det bra allesammans...
Puss&Kram


Roomservice

Hellu
Idag har vi äntligen börjat att göra om mitt rum! Jag, syrran och pappsen stack ner till byn och letade efter tapeter och jag tror att jag har hittat min fondvägg! ;) Jag hade tänkt att ha vita vägger runt hela rummet och sen en fondvägg som är silver med svarta blommor! Hoppas verkligen det bli bra! Sen så ska jag köpa lite små saker och jag få se lite vilka saker det blir!

Vi har kommit så långt att vi har börjat plocka undan alla sakerna förutom sängen och tv och sen har jag tagit bort alla tapeterna på gaderoberna.. Jag tycker att jag har varit riktigt duktigt idag! haha

Vi får våra tapeter imorgon så förhoppningsvis kan vi börja tapsera ena väggen...



Den här hade jag tänk att ha som min fondvägg. Ser ut som vit bakgrund men är silver

I need you

Hellu
Idag  var det match med A-laget. Mötte Wedeby idag och det blev en vinst med 5-2 ! Snacka om att laget är helt otroligt. kämpar verkligen in i de sista! 

Just nu sitter jag och kollar på Gossip Girl.. På senaste tiden har jah blivit helt seriegalen. Sitter och kolla på alla serier och försöker verkligen föjla dem. 

Jag är nog den enda personen som inte riktigt har några planer på höstlovet föruom att jag och pappa ska göra om rummet, och en del av huset.. Jag vet att jag har sagt det för ett tag sedan, men jag har inte hittat några fina tapeter och imon har jag bestämt att jag ska hitta några! 

ha en bra kväll.

Puss&Kram  

Höstlov

Hejsan.
Idag var det sista skoldagen innan hörstlovet! Ska bli så skönt att ha lite ledigt.
Efterskolan träffade jag Matteus en stud.Vi stack ner till Hartmans och fikade.. Jag köpte en Brownie som vanligt, lite synd att dom har blivit dyrare.
Igår fick jag reda på att jag ska spela match med A-laget på sönadag, ska bli kul. Lite otur för mig är att vi ska möta seierledarna så det kommer bli tufft.

Nu har jag en liten filmkväll för mig själv typ. Sitter och kolla på massa av One tree hill avsnitt..  :)

Du kan inte förstå hur mycket du får mig att tveka.!

Sötsak

Hejsan hoppas!
Sitter här innan jag ska sticka till träningen.
I skolan blev det match mot Osbys skola i innebandy. Slutade 3-3 och jag gjorde ett mål faktsit.. haha Men sen så frågade deras tränare om vi ville spela vidare i förlängning och vi accepterade och så gjorde dom ett mål. Vet inte rikigt om vi ska säga att vi förlorade eller om det blev oavgjort men det var bara en rolig match.  :)

Men hör av mig mer ikväll sedan.

Puss&Kram

You make me smile

Hejsan.
Jag har kommit på att jag inte har så mycket att skiva om, händer inte så mycket nu för tiden. Dagarna bruka bestå ut av skolan, plugg och träning.

Idag fick vi tillbaka vårt kemiprov och det gick förvånadsvärt bra för lilla mig. Till och med jag blev överraskad ;) Kom hem, gjorde lite på UF och sen satt jag vid datorn och kollade på One tree hill. Väntar bara att tiden ska gå så jag kan kila till träningen. Förresten vi ligger 3:a i serien nu. Få se hur länge vi stanna där ;) Det är bara till att klättra upp i serien.

Som ni kanske märker finns det inte så mycket att skiva om min lilla vardag men däremot skulle jag kunns skriva 1000 sidor om hur jag känner. Men samtidigt är det svårt, för jag vet inte riktigt hur jag känner. Jag kanske ska ta reda på vad det är jag verkligen vill och sedan utgå från det!


Om ändå hösten vore så härlig.

I'm scared to fall back in love with you again.

Vanliga måndagar brukar jag ha två lektioner men idag var båda inställda så idag är jag ledig.. Just nu sitter jag här och håller på med sökarkursen fortfarande men det är snart klar.. Har bara diskussion delen kvar men det är typ den jobbigaste delen också. När jag väl är klar ska jag ner till skolan och lämna in den. Sen väntar jag bara att tiden ska gå tills pappa kommer hem..Det ärr verkligen sjukt tråkigt att sitta här ensam.

Igår var det match mot Västervik och det blev en vinst med 3-1.. Och plus min första utvisning för säsongen! haha Domarna var ju helt konstiga, dom visste ju ingenting. Typ när man frågade varför de andra laget fick frislag så visste dom inte själva vad dom skulle svara! knäppt! Kom hem vid nio tiden på kvällen och jag var så trött att jag satte mig vid datorn och kollade lite på One tree hill...

Jag vet att det är löjligt att hålla på att tveka hela tiden om samma kille. Men för en gång skull kände jag att jag verkligen har gått vidare tills jag träffade dig igen. Allt verkade så normal och bra, men jag är rädd att jag ska falla tillbaka igen. För första gången har jag insett att jag klara mig utan dig och är verkligen stolt över mig själv. Men samtidigt är det skönt att träffa dig igen.
jag ångar inte att vi träffades, men jag är rädd om vi fortsätter och träffas som vi gör, så kommer jag kanske att falla tillbaka, och jag vill inte det! Jag vet att det inte är lika svårt för dig, för du vet redan vad du vill...

Hoppas du förstår hur jag känner det. Hur tveksam jag är till detta!


Puss&Kram
 


Was it a big misstake?

Igår va jag i växjö med syrran, pappsen och Matteus ;) Alltid lika skoj. Köpte den klubban som jag visade er och ska provtesta den nu på matchen! Vi möter Vestervik och det bli en ungefär tre-timmars bussresa! jippi! Igår kväll åkte jag till ryd, jag var tvungen att vänta i växjö 3 timmar själv. Först tänkte jag om det var verkligen värt det och var nära på att åka hem men så blev det att jag stannade kvar ändå. Väl framme i hemma hos Viktor fick man ett varmt välkommnade av hans mamma ;) Alltid lika skoj att träffa dom igen. Vi snackade lite, kollade på film, lagade mat, typ de vanliga.
Egentligen skulle jag åka hem på kvällen men det Viktor och pappa trodde att jag skulle sova över där, så han kunde inte hämta mig på kvällen så det blev att jag fick åka hem på morgonen i stället. Och nu är jag redo för match, jag stressade lite och gjorde mig iordning och sa till pappa att vi måste köra nu och pappa svarade att det var en hel timme kvar innan samlingen... Jag hade tittat fel på klockan!

Men önska oss lycka till nu.. Vi behöver 3 poäng!!

Puss&Kram

Tears don't lie

klockan är 08.18 och jag sitter här och gör mig i ordning inför växjö. Syster och pappa ska kolla på öppethus på John Bauer och matteus och jag ska kolla på innebandy klubbor till lilla mig! Hoppas verkligen jag hitta någon bra denna gång!
Ikväll är lite osäkert hur jag ska göra antningen ska jag vara hemma eller i ryd! Har inte riktigt bestämmt mig, så jag få se lite hur det bli.

Ha en bra lördag !

Puss&Kram

Vad tycks?

Why can't you come back?

Sitter här i soffan med matteus och ha en liten filmkväll ;) Eller rättare sagt One tree hill maraton!! Helt inne i det nu! Men ska pysa vidare nu.. Ha en bra fortsatt kväll!

Cause you´re beautiful

Hejsan
Just nu sitter jag här och håller på att få ihop min sökarkurs! Känner att detta kommer bli en låång kväll..
Fast nu ska jag och pappa kila ner och köpa läskburkar till vårt UF..

Vår produkt är ett lock för 33 cl eller 50 cl läskburka för att behålla kolsyran.
Någon som är sugen på att sponsra vårt företag? Du kan skänka från en 10 - 250 kronor ;)
Bara säg till! ;)

Citat från One tree hill :
Sex är det enklaste sättet, att ge någon sitt hjärta är det svåra och skrämmande delen.

Och jag håller med, inte det  där med sexgrejen kanske (eftersom alla mina tjejkompisar tro att jag är pervers) haha utan den delenatt ge någon sitt hjärta!

Ha en bra kväll!

Puss&Kram


You call it madness but I call it love

Idag har varit en upp och ner dag i skolan. Först hade vi special idrott och vi har bara 10 minuter till nästa lektion börjar och vi bukar alltid komma lite försent för det är omöjligt att hinna duscha och göra iordning sig på tio minuter. Så vi kom försent till vår företagsekonomi lektion och just då hade vi oförberedd prov och när vi väl kom fram till salen var dörren låst! Så vi skrev ett brev och förklarade varför vi var sena.. Efter lunchen hade vi Naturkunskaps prov om KEMI! Lite konstigt men så är det! Det jag hade tränat på kom ju inte med på provet, så jag blev inte så glad men jag kan nöja mig med att jag svarade på alla frågor (dock vet jag inte om alla var rätt) haha

Kom precis hem från 2 timmars träning idag. Tränade tillsammans med A-laget..  Lite roligt med omväxling! Och nu sitter jag här och ska försöka göra Svenskan men kommer nog inte lyckas så bra, kommer någ fastna framför tv:n i sället.

Ha en bra kväll!

Puss&Kram 
      


what is life all about?

Hejsan allesammans!
Dagen har bestått av tonvis plugg.. Började med att vila en timme och sedan var det bara att ta upp alla böcker och börja tudera!
Efter ett hårt pluggade, så tog jag en paus och pratade i telefon med Matteus.. Alltid lika skoj :)

Just nu sitter jag här och kolla lite på hårförlängningar.. Fundera på att testa det, fast jag är lite små rädd att det inte ska bli bra, typ se helt fejk ut! Svårt val! Det känns som om mitt hår inte växer en cm och är sugen på att testa hur det är att ha långt hår!


Ge mig tillbaka den närheten!

Älmhult vs Färjestaden

Hejsan. Idag var det hemma match mot Färjestaden som leder serien och vi förväntade oss att dom skulle vara bra! och det var dom fast jag tycker vi gjorde bra jobbi sista perioden.. Måste säga att dom fick in några riktigt sura mål men aja. Och dessutom blev vårt mål bortdömt.. Förlorade med 8-1 :( Sen har jag städat rummet och pluggat lite.. Har en känsla att det kommer bli en stressig vecka. Med ett stort Kemi prov och Sökarkusren som är typ hur stort och viktigt som helst!! och jag känner att jag ligger lite efter med sökarkursen. Just nu kollar jag lite på Gossip Girl.

Ha en bra dag

Puss&Kram


Good Times Gone

Sitter här på den gamla datorn och kolla igenom alla gamla bilder. Man bruka säga att En bild säger mer än tusen ord! Och det stämmer verkligen. När jag ser på bilderna känns det som om det var en evighets sedan men man kommer ändå ihåg som om det vore igår! Man märker inte dom små skillnaderna förrens man väl titta tillbaka och lägger märke till dom.


Att en bild kan ta fram så många känslor, Minnen<3

How do I know if it's a big mistake?

Hejsan, helgen ser inte ritkigt ut som jag hade hoppas på. Fast det kanske va bäst att det inte blev som jag ville. Ena dagen känner jag mig säker, säker på hur jag känner, andra dagen helt tvärt om.  Men vem ha sagt att livet är lätt? Men jag måste säga för varje dag som går, bli det lättare att gå vidare! Tid läker sår! Kom ihåg det!

Idag har jag och pappsen kollat lite på tapeter. Vi kollade på vilken tapet jag ska ha som min fondvägg. Måste säga att den tapeten som jag ha fastnat lite för är lite vågat! Hela rummet ska vara i vita paterer och fondväggen i svart och lite motiv på! Jag behöver veta lite va andra tycker om den tapeten som jag hittade.
Ikväll har jag och syster haft lite One tree hill- Maraton!! Sjukt bra!! Alltid lika skoj att umgås med dig!

Puss&Kram

Kom ihåg mig då!

Hejsan hoppas :)
Idag har varit en tuff dag i skolan, hel dag men sista lektionen blev  "inställd". Jag och Emmy var nere på banken i dag och skaffade ett UFkonto.. Det är skönt att ha det gjort. Ikväll blev det träning för min del, Jag har en känsla att jag kommer ha ont i morgon.. Ett tufft träningspass. Just nu ligger jag här i sängen och kolla på Fringe och efter det Criminal Minds.. 

Ha det bäst!

Puss&Kram
 

Hoppas du förstå mig!

Sitter här nu och drunka i läxor..  har precis gjort färdig Engelskan och håller på lite med Sökarkusren men den går inte så bra.! Fastna hela tiden framför datorn. Som jag beättade innan så fick jag mina poträtt foto idag och så stog ju mitt hår lite utåt, men så redigerade jag den på Photoshop och tog bort det.. Ni ska få se orginalet och den omgjorda bilden. Ikväll är det Grey's Anatomy och Oskyldigt dömt, dumma är att båda går samtidigt, men kan ju alltid spela in den..

Ha en bra kväll!

Puss&Kram























Smile baby, it make's me happy

Sitter här och kolla på några avsnitt av One tree hill! Som jag har sagt innan så är den serien sjukt bra! En timme kvar innan jag börja skolan.. Lite tråkigt att man ska börja så sent, men tur väl är mamma och pappa hemma så jag slipper vara ensam. Svenskan börjar 12.45 så det är en stund kvar och efter det är Administration och sen slutar jag.. Efter skolan ska jag nog sticka till Hartmans och fika lite med syrran, fast denna veckan praoar hon på Trendhouse och slutar kanske vid 6 och då stänger Hartmans, men annars köper vi brownie på Maxi i stället!

Btw nu har mitt proträtt foto kommit, lite besviken är jag på fotografen.. Han kunde ju åtminstonde säga till mig att mitt hår står rakt ut, men NEJ det gjorde han inte..
Ska lägga in den senare, så ni kan få se hur det ser ut!
 
Höres ikväll!

Puss&Kram

Uppdatering

Hallå alla snyggingar ;)
Som ni kanske ser så har jag gjort om bloggen lite.. Började tröttna lite på min gamla.
Idag har varit en ganska så hård dag. Började med Innebandy och sen UF (som alltid är lika kul) efter det var det lunch. Fisk, jag kan berätta att jag inte gillade riktigt maten. haha sen var det en mycket jobbigt och PLÅGSAM naturkunskap. Innan tyckte jag om det, tyckte det va det roligare men nu har vi bytt lärare och vi läser kemi ist natuekunskap, dessutom har vi 90 minutare, han vill inte ge oss 10 min rast, Nej det ska vara 8 min!! ÅHH..

Efter skolan blev det att göra Samhälls uppgifterna! Är nästan klara med dom och sen har jag gjort lite på sökarkursen (lite stolt över mig själv) haha

På kvällen blev det träning, Jobbigt men jäklig rolig träning måste jag säga. Det var en hög tempo hela träningen!

Ha en skön kväll!

Puss&Kram

Ta mig tillbaka!

One more time

Idag slutade jag vid 12 men satt kvar i skolan och gjorde lite arbeten innan jag stack hem. Sen vilade jag lite innan det var dags för övningskörning. Började med att backa i en krön..Gick bra men var lite svårt att kolla i spelgana (stämmde inte riktigt), sen övade jag på dragningsläge och det gick suveränt (vissa gånger) och efter det blev det backa i en pakeringsruta och backa mellan två bilar. Man kan säga att hela övningskörning gick toppen ;) Alltid lika kul att köra tycker jag. Men när jag körde i byn så va det en idiot som kom i as hög fast och höll på att göra in i mig bakifrån.. Han fick tväbromsa och jag körde i 50 som man ska! Jävla idiot och sen låg han i häcken på mig hela tiden! Fick nästan damp på det aset! Pappa blev med förbbannad, man ska ju respektera för dom som övningskör!
Ikväll bli det lite plugg (naturkunskap) tråkigt men det är sånt man måste göra!

Ha det bra allesammasn!

Puss&Kram


Tiden bara flyger förbi

Söndagen beståd av att träffa Matteus.. Han kom vid elva tiden och jag hjälpte honom med hans blogg. Sen beställde vi lite pzza och åt det.. Hur gott som helst.. När klockan närmade 3 stack vi ner till Haganäs och kollade när Damlaget spelade Match. Älmhult mot Öjaby. Älmhult ledde med 5-0 när vi stack och då var det ungefär 10 min kvar. Men mycket kan hända under 10 minuter.. Slutställningen blev 8-1 till Älmhult.. Och nu har Matteus åkt hem och jag sitter här och undra va jag ska göra nu.. Kolla lite på greys Anatomy.. Gilla den serien..
Och imon börja skolan igen. Känner att det kommer bli en tuff vecka när det gäller sökarkursen! Usch

Ha det bra!

Puss&Kram

Säg mig att det löser sig.

Ta mig tillbaka, då när jag var som lyckligast!


Ämhult vs Flisaryd

Idag hade vi vår första seriematch och det var en två timmars bussresa! Så vi var verkligen taggade på att vinna! Och det gjorde vi också! 3-0 blev slutställningen.. Känns skönt att verkligen komma igång med serien! Började med att salmas vid 8.30 och sen match vid 11.30 och var hemma vid 15.45... Snacka om en lång dag... Återkommer mer hur min lilla dag har sett ut

Puss&Kram

Du är i mina tankar

Hejsan hoppsan allesammans ;)
Nu sitter jag här och kolla på alla nya avsnitt från One Tree Hill.. Den serie är så sjukt bra, känner att jag lever mig in i den. Idag har jag kollat från avsnitt 16 till 1 på säsong 6.. och nu håller jag på att ladda ner avsnitt 2 och 3! Jag får vänta ungefär 15 minuter innan jag har det hemladdat, så jag tänkte passa på att skiva lite..
Idag har jag och emmy gjort stora framsteg imon UF.. Fick våra produkter och har gått in på banken och betalt startavgiften.. och nu är det inte så mycket att göra.. Kanske ska snygga till plast locken lite, Har ni några förslag??

Ha en lika mysig fredagskväll som jag har ;)

Puss&Kram



SerieMatch i helgen

Har precis varit inne i duschen efter en hård träning. Jag som har varit sjuk senaste veckan tränade med lite förkylning och hosta, man märker en stor skillnad.. Var inte alls på toppform men ändå kommer man med i matchen i helgen även om man inte har tränat på en och en halv vecka. Känns inte riktigt rätt för dom som har tränat och inte få vara med.. Två timmars resa till Matchen och då ska vi jävla inte förlora!!!
Ska snart kolla på seriepreimiär på Fringe, låter spännande. Det är en sådan serie man måste hänga med från början annars fatta man typ inget!

Igår va det bästa dagen i skolan, typ! Jag och Emmy har hittat tillverka till vårat UF.. Och vi får varorna redan imon! Sjukt! Så imon är det hämta ut produkten och sen in på Swedbannk och starta ett Uf konto!

Ha en bra kväll allesammans, Jag lär i allafall ha en mysig kväll! ;)

Even the best fall down sometimes

Idag är en regning dag och sånt gillar vi inte! Dessutom var det marknad idag också men det är inte så märkvärdig med det. Sen blev det lite plugg som vanligt och sen insåg jag att kylskåpet började bli lite tomt så jag, mammsen och pappsen bestämde att vi var tvungen att handla lite... Gillar när familjen är ute och handla, kan ju lägga ner lite saker i vagnen utan att dom märker det! Tsss

Sitter här nu och tänker på hur saker och ting har blivit! Mycket konstigare än vad jag hade någonsin trott.
Jag vill ha dig som vän.. Det är det ända jag begär från dig.




Howie Day - Collide <3

I'm open, you're closed
Where I follow, you'll go
I worry I won't see your face
Light up again

RSS 2.0